Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem jönnek be nagyon a fekete bőrű férfiak, mint például Nélson Semedo a focista? 21/L
Figyelt kérdés
Sajnos nem volt szerencsém , ilyen nemzetiségűhöz , nincs sok nálunk.2021. jún. 15. 22:33
1/16 anonim válasza:
Igen, csak neked. Szégyen vagy.
4/16 anonim válasza:
Szerintem is szépek, bár én inkább az ázsiai pasikra bukok.
5/16 anonim válasza:
Tetszik, de nem tudnám elképzelni magam néger pasival, idealizáltam a fehéret. Mondjuk bármi megtörténhet (de nem fog).
6/16 anonim válasza:
A legtöbb magyar nő undorodik a feketéktől, de nyilván vannak kivételek, Te is az vagy ezek szerint.
7/16 anonim válasza:
Én is csípem őket.
Nem magyaro.n élek, az utóbbi két évben csak fekete pasikkal voltam.
Öt év alatt 4el.
8/16 anonim válasza:
8
Neked egy sem jut mi? De nem a feketék miatt...
9/16 anonim válasza:
9
Nem mindenki degenerált hogy összevissza keféljen mint egy állat, nem hogy undorító négerekkel
10/16 anonim válasza:
10
Úgy ertettem neked egy nő sem jut? Fehér nő.. de ez nem a fekete pasik hibája
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!