Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha megtudnád hogy a kiszemelt csaj exe egy félig fekete srác volt?
Engem zavarna, ugyanis az, hogy kikkel volt előttem, elég sokat elárul a lányról. Ha egy feketével volt, akkor az a típus valószínűleg tetszik neki. Én meg ebbe a típusba nem férek bele.
Ugyanígy ha egy fehér, 190 centis, tetovált pasi volt az exe, az is elgondolkodtató, mert én nagyon nem olyan vagyok, ennyit nem változhat az ízlése egy embernek rövid idő alatt. Nem bíznék benne, hogy tartósan velem akarna lenni, hűséges tudna maradni.
Voltam feketével, félvérrel, kicsi zsidó 65 kilós emberrel meg kétméteres 150 kilóssal is. Van úgy, hogy nem a külső számít elsődlegesen, hanem a belső értékek. A nők másképp működnek, mint a férfiak.
Szóval nem tipizál, hogy neki csak a feketék, csak a magasak, stb. stb. hanem igazából kevésbé jelentősek a külső jellemzők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!