Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretkezéskor leveszitek a zoknitokat vagy fent hadjátok?Fiúk ti,hogy szeretitek ha a lányon rajta van a zokni vagy ha nincs?
Nagyon hideg tud lenni a lábam, ősszel és télen gyakran magamon hagyom, sokszor viselek térdzoknit, amit szexinek szoktak találni :D nyáron általában nincs rajtam szex közben, kivéve ha nagyon spontán napközben történik, olyankor megesik hogy a bokazokni fent marad.
24L
Én szeretem levenni a lányról a zoknit is. Miért kérdező, mi bajod a lábaiddal? ^_^
(Elmondhatod privátban is, ha titok)
Én azt is megtanultam, hogy hogy húzzam le lábujjal arról, aki nem veszi le magától.
Illúzióromboló, ha fent van.
Én nem értem meg az illúzióromboló jelzőket :D
Ha fenn marad, fen marad. Ha nem nem :D mi nem csinálunk ügyet belőle és nem is tartom libidórombolónak vagy épp növelőnek a hiányát.
Plusz nekem nagyon fázós talpacskáim vannak, még nyáron is szoktam zoknit viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!