Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ha a kinezet alapjan kellene csak itelnetek, osszejonnetek egy 191/95-os sraccal?
Hasonlo mint a 9es 🙂
Csak en 154cmagas vagyok
Nekem te orias lennel
A pici csajok cukik, de agresszívak... xD
Egyébként én kb. 178/105 vagyok és egyáltalán nem lehet rám azt mondani, hogy hú de kövér lennék, egyébként senki nem néz ennyinek... biztos ólom van a cipőmben. :))
Szóval a 95 kg azért nagyon messze van az elhízottól. :D Jah és én is férfi volnék a félreértések elkerülése végett. Csak gondoltam szólok, hogy ne aggódj ilyenek miatt... :D
178/107 vok.Mint az előző.Nem vagyok kőver hanem edzett.
De nem voltak gondjaim eddig.
Inkább azt tudom mondani h elég impressziv a jelenlétem.Az arcom átlagos.Nem szépfiús +kopasz vagyok.Illetve mivel elöl kevés hajam van ,inkább 1,2mm hagyom.
Nem kell aggódnod.Vannak bőven lányok,akiknek az ilyen nagyobb erősebb ,válassabbférfiak a vonzók.
Akiknek meg nem,azokkal ugysem alakul ki kapcsolat.De ez nem baj.Senki se jöhet be mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!