Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti osszejonnetek egy olyan pasival aki az egyetemen 3 ev alatt kb 100 csajjal fekudt le?
Most randizok egy sraccal, es mar 3 csoporttaraam is mondta, hogy a fel orvosi karon atment a srac.
Titeket ez mennyire zavarna, vagy imponalna?
En 21, o 22
100-nak jó volt, neked is jó lesz, nem? :D
Bakker, ne kívülről várd már, hogy megmondják mit tegyél ilyen esetben. Te tudod, hogy mennyire vagy kiéhezve, mennyire tartod magad erkölcsösnek, mennyire félsz vagy nem félsz a nemibetegségektől, stb.
Legtöbb csaj, azt fogja mondani, hogy ne.
De ezt szerintem ne az itteni vélemények alapján döntsd el, ez a te szíved döntése. Arra viszont vigyázz, hogy ha kapcsolatot akarsz, lehet ő csak alkalmit.
Éld ki a vágyaid, ne hagyd hogy mások miatt megbánj valamit hogy nem tettél meg.
Amúgy, valamiért a nők hiába tagadják, hogy nem szeretik a sok partneres pasit, ha olyan képeket mutatok magamról amin az exeim vannak, valahogy mindig kedvesebbek velem a nők :D (Gondolom látszik rajtam, hogy tudok más nővel is jól bánni)
Ha amúgy jó ember akkor lehet hogy igen.
Viszont kötelezném hogy mennyen nemibeteg szűrésre!
Nekem ez mar sok lenne ennyi idosen. Plusz kerdeseket vet fel bennem mert ez nem mindennapos. Vajon mennyire lehet ‘elcseszett’ erzelmi szinten/lelkileg valaki aki ilyen szinten csapong? Nem vagyok prud en is voltam 1-2 pasival mar 23 eves koromra de ez azert nagyon szelsoseges szam..
persze itt az a lenyeg h te hogy viszonyulsz ehhez, el tudod e fogadni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!