Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok ti osszejonnetek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ti osszejonnetek egy olyan pasival aki az egyetemen 3 ev alatt kb 100 csajjal fekudt le?

Figyelt kérdés

Most randizok egy sraccal, es mar 3 csoporttaraam is mondta, hogy a fel orvosi karon atment a srac.

Titeket ez mennyire zavarna, vagy imponalna?

En 21, o 22

2019. dec. 9. 22:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

100-nak jó volt, neked is jó lesz, nem? :D

Bakker, ne kívülről várd már, hogy megmondják mit tegyél ilyen esetben. Te tudod, hogy mennyire vagy kiéhezve, mennyire tartod magad erkölcsösnek, mennyire félsz vagy nem félsz a nemibetegségektől, stb.

2019. dec. 9. 22:13
 2/13 anonim ***** válasza:
72%

Legtöbb csaj, azt fogja mondani, hogy ne.

De ezt szerintem ne az itteni vélemények alapján döntsd el, ez a te szíved döntése. Arra viszont vigyázz, hogy ha kapcsolatot akarsz, lehet ő csak alkalmit.

Éld ki a vágyaid, ne hagyd hogy mások miatt megbánj valamit hogy nem tettél meg.

Amúgy, valamiért a nők hiába tagadják, hogy nem szeretik a sok partneres pasit, ha olyan képeket mutatok magamról amin az exeim vannak, valahogy mindig kedvesebbek velem a nők :D (Gondolom látszik rajtam, hogy tudok más nővel is jól bánni)

2019. dec. 9. 22:13
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Az az igazság hogy komoly kapcsolatra nem számítanék ilyennel. A szexkapcsolat meg azért taszítana hogy vajon milyen nemi betegségeket hordozhat az ilyen számok mellett.
2019. dec. 9. 22:15
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem.
2019. dec. 9. 22:19
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Messzire kerülném.
2019. dec. 9. 22:24
 6/13 anonim ***** válasza:
25%
Mert a nők azok talán különbek?
2019. dec. 9. 22:31
 7/13 anonim ***** válasza:
88%

Ha amúgy jó ember akkor lehet hogy igen.

Viszont kötelezném hogy mennyen nemibeteg szűrésre!

2019. dec. 9. 22:35
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
7. Anyukádat, azt😂
2019. dec. 9. 22:42
 9/13 anonim ***** válasza:
64%
3 év alatt 100? Na azért az elég kemény :D Ettől még nem ismerjük a pasit, te ismered - neked kell eldöntened, hogy meg tudsz-e bízni benne, kívánod-e, tetszik-e neked, vagy csak egy újabb strigula lennél neki.
2019. dec. 9. 22:47
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez mar sok lenne ennyi idosen. Plusz kerdeseket vet fel bennem mert ez nem mindennapos. Vajon mennyire lehet ‘elcseszett’ erzelmi szinten/lelkileg valaki aki ilyen szinten csapong? Nem vagyok prud en is voltam 1-2 pasival mar 23 eves koromra de ez azert nagyon szelsoseges szam..

persze itt az a lenyeg h te hogy viszonyulsz ehhez, el tudod e fogadni:)

2019. dec. 9. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!