Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Allitolag egyik milliardos csaladbol szarmazo, top egyetemen tanulo lanyismerosom luxusprostitualtkent dolgozik. Lehet ennek alapja?
Figyelt kérdés
Valahogy nem tudom elhinni, hogy akinek ilyen a csaladi hattere, miert vag bele ilyenbe. Az egyik ismerosomtol hallottam, hogy megtalaltak egy oldalon es csillagaszati osszeg nala egy ora, de sztem ez hihetetlen.2019. okt. 11. 23:15
1/11 anonim válasza:
Hát...vannak egyetemista prostik.
Milliárdosként nem tudom miért szorul ilyesmire.
2/11 anonim válasza:
Gondolom az a szülei pénze, ő meg sajátot akár plusz rá van kattanva a farokra rendesen.
3/11 anonim válasza:
Lehet
Attól hogy vki gazdag családba született ugyanúgy vágyhat a sikerre
4/11 anonim válasza:
Nezd meg a kepet, ha felismered, akkor ő az:D
5/11 anonim válasza:
Milliárdos csemetének tilos qrválkodnia?
A kisleány szereti a farkasokat - és még hasznot is húz belőle. Lehet, hogy ez így még mindig tisztességesebb, mint ahogy a családja jutott a milliárdokhoz...
6/11 anonim válasza:
ő így pasizik.. hátha talál apucinál gazdagabb faszit :D
7/11 anonim válasza:
Milyen oradij a luxus? Mert beszeltem eggyel es 75 nekem mar annak szamit. Gyors le is raktam :D
8/11 anonim válasza:
#5 jól írta,lehet szimplán csak állatbarát. ráadásul még keres is vele. ráadásul egyes gazdagoknak elég furcsa szokásaik vannak. na ennek a lánynak éppen ez
9/11 A kérdező kommentje:
#7 Annak a tobbszorose.
2019. okt. 12. 09:58
10/11 anonim válasza:
" Állitólag ".
Senki nem tud semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!