Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya-fia szexualis fantaziák elofodulnak nőknel? Vagy midnen nő kamu aki azt mondja eljatszott már iylesmivel a különböző forumokon?
Figyelt kérdés
Ha van normalis nő akkor érdekelne a válasza2021. dec. 14. 17:53
12/18 A kérdező kommentje:
vannak itt értelmes válaszok,dea többseg csak trollkodik..Tényleg nincs olyan nő akinek már átfutott az agyán ilyesmi?
2021. dec. 19. 15:40
13/18 anonim válasza:
De, biztos hogy van. Olvastam beszámolókat, pl arról, hogy anyuka molesztálta a kicsi fiát. Pl hogy bedugta az ujját a fiú fenekébe. Szóval a nők között is előfordul az ilyen.
F
14/18 anonim válasza:
A fantázia az fantázia
Én is gondoltam már arra hogy mi lenne ha fiúk meg gangbang-elnének. Ettől még nem vágyok rá.
15/18 anonim válasza:
2 nagyfiam van, meg sem fordult a fejemben egyszer sem, hogy fantáziáljak a fiaimról...
16/18 anonim válasza:
Nem! Egy fiam van, de a vérem az a vérem, soha nem jutna úgy eszembe, anyaként vagyok rá büszke, hogy milyen gyönyörű különleges fiam van. Ellenben volt már, hogy a barátjához vonzódtam, de nyilván az is csak fantázia marad.
17/18 anonim válasza:
Gondolatbűnözés nincs. Vagyis nem ítélnek el legalábbis senkit a gondolatai miatt. Miért ne lehetnének ilyen gondolatai bárkinek is? Szerintem vannak.
18/18 anonim válasza:
nincs fiam, de max azt tudom elképzelni, hogy korban anyja lehetnék, és "eljátszuk". Az lehetne izgalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!