Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mennyire nehéz vagy könnyű lányt taláni bármire is?
Figyelt kérdés
Sok fiú úgy mondja mintha annyira sikeres lenne, szinte bármikor szexelhetne.
Ez tényleg sok fiúnak ilyen könnyű, vagy én vagyok nagyon béna?
Én már évek óta nem értem lányhoz.
Többségnek tényleg így megy hogy pár hónapnál nincs tovább szex nekül?
Mert a lányokat megértem, főleg ha szép is. De egy fiúnak is ilyen könnyű lenne?
2021. dec. 14. 16:15
11/12 anonim válasza:
Ingyen lehetetlen, mert ronda és alacsony vagyok. Viszont aki jóképű, magas és izmos, az bármikor talál nőt bármilyen célra.
12/12 anonim válasza:
Nekem előnyös a külsőm és a kommunikációs képességeim is fejlesztettem, szóval kapok pozitív visszajelzéseket a lányoktól, csak sajnos általában nem olyanoktól, akik nekem is tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!