Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk nektek mennyire nehéz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek mennyire nehéz vagy könnyű lányt taláni bármire is?

Figyelt kérdés

Sok fiú úgy mondja mintha annyira sikeres lenne, szinte bármikor szexelhetne.

Ez tényleg sok fiúnak ilyen könnyű, vagy én vagyok nagyon béna?

Én már évek óta nem értem lányhoz.

Többségnek tényleg így megy hogy pár hónapnál nincs tovább szex nekül?

Mert a lányokat megértem, főleg ha szép is. De egy fiúnak is ilyen könnyű lenne?

2021. dec. 14. 16:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%

ha csak dugás arra nem nehéz, csak normálisnak kell lenned és nem kiéhezett faxcibálónak

barátság extrákkal, vagy tartós összejárás, na az kicsit nehezebb, ugye oda kell egy kis plusz

komolyat azt főleg nehéz, minden téren passzolni

2021. dec. 14. 16:16
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Szexet azért a legtöbb férfi talál, nem kellenek hatalmas erőfeszítések és évek hozzá:D ahogy az első írta, pontosan ugyanazt gondolom én is.
2021. dec. 14. 16:19
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon nehéz
2021. dec. 14. 16:20
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

Sehogy nem találok semmire, pedig nyitott lennék párkapcsolatra és szexkapcsolatra is.

Alkalmi szex annyira nem hiányzik, de arra sem lett volna lehetőségem, úgyhogy mindegy.

2021. dec. 14. 16:23
 5/12 anonim ***** válasza:
45%

Amióta rájöttem, hogy a legtöbb nő még a férfiaknál is jobban akarja a szexet nem nehéz. Csupán ők megtartják maguknak, és ha úgy látják a helyzetet, hogy megkaphatják élnek vele.

De beteg egy állatok tudnak lenni a lányok. xD

Neten nagyon könnyen összelehet szedni innen onnan. Persze nem mindegy milyen. Én általában 5/10 és 8/10 közöttiekkel találkoztam. Ezekből párral jött össze.

Én minden évben szexelek párszor, de nem nagyon van rá igényem am. Nem járok sehova haverokkal vagy egyedül. Többnyire otthon vagyok. Mindig megismerek valakit aki tetszik és akihez leutazhatok. Akkor együtt vagyunk egy ideig.

Az biztos, hogy aki eljár szórakozni szinte azonnal találhat ha nem bűn ronda és hülye. Én egy 10 percre ültem ki múltkor sörözni és már odajött egy 9/10 es csaj piával. Azt sajnálom, hogy vége lett. ^^

De a piszok csak alkalmit keresett.

A netes ismerkedésre adhatok pár tippet, meg úgy konkrétan ahhoz, hogy egy lánynál szóba jöhes.

2021. dec. 14. 16:27
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Az arcommal szerencsés vagyok, persze kell hozzá ápoltság is. Az érzelmi oldalamat pedig tapasztalatszerzéssel sikerült elég jól felfejlesztenem. Elég szeretethiányos voltam, szüleim sosem mondták hogy szeretnek, sosem öleltek meg stb., így én is elég furán viselkedtem eleinte, de kb 19 éves korom óta már viszonylag sikeres vagyok a lányoknál. Egyszer még olyan is volt hogy egy idegen lány szórakozóhelyen meghívott egy tequilára:D
2021. dec. 14. 16:53
 7/12 anonim ***** válasza:

22F

2021. dec. 14. 16:53
 8/12 Lazy Lover ***** válasza:
Ronda csajok vannak dögivel aki olyan aki tetszik is az nehéz
2021. dec. 14. 16:57
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
Lehetetlen
2021. dec. 14. 17:31
 10/12 anonim ***** válasza:
90%

Szexre könnyen találnék. Most van egy, akire csak ráírok és mehetek, van egy másik aki ajlnlkozott, de elutasítottam (gyanítom, hogy benne lenne ennek ellenére), van egy aki erősen jelzi, hogy akarna valamit.

A gond ott van, hogy nem szexpartnert keresek, hanem kapcsolatot...

2021. dec. 14. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!