Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteróként könnyű / könnyebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteróként könnyű / könnyebb kapcsolatot találni?

Figyelt kérdés
2021. okt. 29. 19:19
A kérdező szavazást indított:
Heteróként sem könnyű
Könnyű
23 szavazat
 1/10 A kérdező kommentje:
És ha lehet, heterók szavazzanak. (azért is van ebben a kategóriában)
2021. okt. 29. 19:20
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Valamilyen szinten igen - sokan nem merik felvállalni magukat a társadalmi nyomás miatt :c

Illetve próbálkozásnál is biztos páran egyenesen sértésnek veszik, ha "lebzizzák őket" (avagy csóri meleg srác csak ki akarta deríteni, hogy érdeklik-e a másikat a fiúk, van-e esélye...)

De maga az ismerkedés nem hiszem, hogy nehezebb lenne. Lehet még könnyebb is, mert egy férfi férfiszemmel nézi a világot, könnyebben megérthetik egymást (de ez csak feltételezés)

2021. okt. 29. 19:26
 3/10 A kérdező kommentje:

Én most arra gondoltam, hogy férfi és nő között könnyebb-e a kapcsolat keresés.

Nem arra hogy egy meleg “átvált” heteróba és hogy úgy könnyebb-e.

2021. okt. 29. 19:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan bi vagyok, de eddig csak hetero alapon ismerkedtem. Könnyebb, de ennek csakis az az oka, hogy többen vannak a heterok, tehát több a lehetőség is. Viszont olyan szempontból meg ugyanolyan nehéz, hogy olyan embert találni, akivel valóban megvan az összhang, az nem könnyű. Fél éve kezdtem nyitni a nők felé, szerettem volna ismerkedni, de teljesen más élt a fejemben ezzel kapcsolatban. Rá kellett jönnöm, hogy sokkal nehezebbnek érzem a saját nememmel való ismerkedést, mert bár Pesten élek, itt sincsenek sokan fent mondjuk társkereső appokon, személyesen meg elég nehéz kiszűrni, hogy ki lehet nyitott ismerkedésre. Nekünk ez egy plusz nehézség ugye, míg hetero alapon sokkal könnyebb kideríteni, van-e vonzalom. Szóval én azt mondanám, hogy összességében könnyebb heteroként ismerkedni a nagyobb választék és egyértelműbb vonzalom miatt.

Bi N

2021. okt. 29. 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:

#3 ??

Miről beszélsz? Arról írtam.

2021. okt. 29. 19:47
 6/10 A kérdező kommentje:

Most már értem, csak a második szövegrész zavart be.

2021. okt. 29. 19:53
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Tinderen 2 nap alatt 168 match, nem bírtok velem, pancserek nem tudnak csak becsajozni akik itt állandóan dislikeolnak, le kell engedjek 80kg-ra mert már minden nőstény rám van állva

23F

Testépítő bajnok 3x

2021. okt. 29. 20:06
 8/10 A kérdező kommentje:

Ki akar becsajozni egyébként?

2021. okt. 29. 21:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem könnyű, de nem is lehetetlen! Neked kell tenni érte. Melegként, leszbikusként annyival nehezebb hogy a többség hetero, ergo nem csak a szimpátiának kell klappolnia ha a szexuális érdeklődésnek is.
2021. okt. 29. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Mivel hetero vagyok nehéz ezt nekem megítélni.Botlottam mar bele leszbikus nőbe,de nyomult rám meleg férfi is.

Az elsőnel nem tudtam.A második viszont tudta,mégis elég durván

rámhajtott.

Bizonyara nekik nehezebb,hisz kevesebb a potenciális partner,mivel a többség heteró.

2021. okt. 30. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!