Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne egyedül nőként swinger vagy orgia partyban részt venni, ha nem ismrek egyetlen egy ilyen embert se aki járna ilyen helyekre?
Kedves szingli férfiak, ha nem tudtok konkrét választ adni a kérdésemre kérlek ne fáradjatok a privát megkereséssel, mert se alkalmi, se szexpartnert nem keresek se itt, se máshol.
Swinger klubokban már voltam :)
Nő vagyok, de ilyen hülye kiírást régen láttam, hajnal van, de a nap kérdése címre esélyes!
Minden hülye írni fog, sokkal jobban jártál volna a swinger klubban érdeklődni.
5
Ezt én sem tudom, csak egy időben egy nő rendszeresen azzal írkált itt hogy férfiprostizni akar, több kérdést is írt a témában, kb egy hete is írt róluk.
Az előttem lévőket adom.
Amúgy nem értem a problémád. Vannak szexpartnerkeresők, írd ki, hogy te ezt keresed és lesznek jelentkezők. Akár tinderen is kereshetsz.
Szvingerclubba menne,de itt rinyál,nehogy vki ráírjon.
Biztos majd ide kirakja neked,hogy Bögöcsnádaljában,a Pacsirta utca 20 ban lesz legközelebb a party.
Kamu, troll kérdés!
Egy nő nem így fogalmaz, legalábbis az értelmesebb nőkre gondolok, a többinek szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!