Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gáz ha le akarok feküdni egy fekete pasival csak azért mert fekete ?
Figyelt kérdés
Tudom hogy bejövök neki, amúgy nem az esetem meg semmi, de jól elbeszélgetünk és már egy csomószor elgondolkoztam rajta hogy milyen lenne vele a szex, és rájöttem hogy kifejezetten érdekel, de csak a bőrszíne meg az összes sztereotípia miatt… Ez nagyon gáz ?
23/N
2021. dec. 13. 23:44
11/12 anonim válasza:
Nézd... Ha nincs semmi egyéb akadálya, hogy kipróbáld vele, hát tedd meg! Legalább megtudod, hogy milyen érzés csak a sztereotípiák iránti, meg a bőrszínből fakadó egzotikum miatti kíváncsiságból, érzelmek nélkül szexelni valakivel, aki egyébként nem is az eseted. Na meg így az is kiderül, hogy igazak-e egyáltalán azok a bizonyos sztereotípiák.
12/12 anonim válasza:
ÉN nem szeretem látni, amikor a Nők előnyben részesítik a külföldieket bizonyos érthetetlen okoknál fogva a honfitársaikkal/fajtársaikkal szemben.
Te tudod, de én meg menjek Afrikába, mert a Négernek lesz itt gyeree és ezáltal munkahelye miattad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!