Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gáz ha le akarok feküdni egy fekete pasival csak azért mert fekete ?
Tudom hogy bejövök neki, amúgy nem az esetem meg semmi, de jól elbeszélgetünk és már egy csomószor elgondolkoztam rajta hogy milyen lenne vele a szex, és rájöttem hogy kifejezetten érdekel, de csak a bőrszíne meg az összes sztereotípia miatt… Ez nagyon gáz ?
23/N
Ez simán létező jelenség.
Férfiak közül is hányna vagyunk, akik szeretnének szexelni egy ázsiai/barna/mesztic/indián/orosz/spanyol/vörös/szők/magas/alacsony/kismellű/nagymellű lánnyal?
És tudod miért? Hát nem azért, mert megfog a személyiségük, hanem egyetlen ok miatt. Azért, mert ázsiai/barna/mesztic/indián/orosz/spanyol/vörös/szők/magas/alacsony/kismellű/nagymellű :D
Miért ne érezhetnének a nők is ugyanúgy?
Miért baj?
Mi pasasok szerinted nem vágyunk néger, ázsiai nőkre pl.?
Pozitív diszkriminációnak hangzik rassz/bőrszín alapján. Ha azt mondom, hogy ez gáz, attól még nem fogod kevésbé kívánni. Egyszerű használásnak hangzik...
28/F
Végülis pont annyira gáz, mint amikor egy férfi egy csúnya ázsiai nővel akar szexelni, csak mert az ázsiai. Megesik az ilyen. Ha magyar lenne, rá se néznél, de mert különböző, hirtelen elnézel neki mindent.
Azt csinálsz, amit akarsz, ez a te dolgod. Ha ki akarod próbálni, tedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!