Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők!Miért van az,hogy elmentek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők!Miért van az,hogy elmentek egy jó dumájú pasival,aki ezután úgy nyilatkozik rólatok,hogy leszopattam,seggbebasztam,beleélveztem a szájába?

Figyelt kérdés
Sajnos nem egy ilyen kollegám volt,és láttam,hogy zabálják a nők.Csak mert kedvesnek,vagánynak mutatta magát.WTF?

2021. dec. 13. 20:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, te semmivel se tűnsz jobbnak, mint az általad emlegetett seggfejek, sőt.
2021. dec. 13. 21:19
 12/23 anonim ***** válasza:
10%
#11: Te sem. :(
2021. dec. 13. 21:26
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszi,megpróbálok változtatni magamon
2021. dec. 13. 21:27
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok: Nyilván ahogy ti is először azt látjátok, hogy hogy néz ki a másik, úgy mi is. Ha az illetőhöz vonzódunk,kedves és előadja magát, akkor az ember az ismerkedési szakaszban még sok olyan pozitív belső tulajdonságot odaképzel, amire még nincs bizonyítéka. De pasik dettó ez, vannak srácok, akiknél érzem pontosan, hogy milyen elképzeléseket nyomnak rám, mert tetszek nekik, pedig még nem is ismernek. Az ember így működik, a külső megfog, a belső megtart. Teszem hozzá, hogy ez az exem, aki érzelmi bántalmazó volt jól nézett ki, de bottal se piszkálnám meg többet, és amikor megtudtam milyen kb. rögtön szakítottam is vele.
2021. dec. 13. 21:37
 15/23 A kérdező kommentje:
Ez sajnálatos,de elbaszottak vagyunk,férfiak,és nők egyaránt.33F
2021. dec. 13. 21:41
 16/23 anonim ***** válasza:
25%

#14: Oké, de a férfiak jellemzően egy kis kedvességtől és egy cuki pofitól még nem akarnak egyből kapcsolatot, max szexet. A nők viszont az ilyen helyzetekbe nagyon durván beletudják élni magukat. Meg sem tudom számolni, hány lány ismerősöm sírdogált az ilyen srácok után és nagyon nem tűntek ezek a srácok komolynak. A srác haverjaim meg úgy voltak vele fordított esetben, hogy oké, dugtak egy jót, aztán lesz más. Egyikük sem szomorkodott utólag.

És TE vagy az értelmesebb szint! Amint megtudtad, hogy milyen, szakítottál. A többségre nagyon nem ez jellemző.

2021. dec. 13. 21:42
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Azért van, mert általánosan elfogadott szokás, hogy a férfi udvarol a nőnek és nem fordítva. Így a nő a pasi hatása alá kerül, vagy kerülteti magát. Így hamarabb ráhangolódik érzelmileg, ami azt jelenti hogy azok a tulajdonságok amiket a pasi mutat magából hatnak rá. Ezek a tulajdonságok pedig évezredek alatt lettek evolúciósan fontosak a nőknek. Pl. szellemes jó humorú, jó dumás, kedves, gondoskodó, biztonságot sugárzó, erős, magas, izmos, helyes arcú.

De ettől még belül lehet rohadt a gyümölcs.

2021. dec. 13. 21:54
 18/23 A kérdező kommentje:
Hú!feladtad a leckét 17-es!
2021. dec. 13. 22:02
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően a jó duma, határozottság hódítja meg a nőt, meg persze a jóképűség. A háta mögött meg azt mond, amit akar, ezt előre úgyse tudja a nő.

Igen, a nő-férfi viszony mindig is az alakoskodásról szólt.

Aki oda se mer lépni a nőhöz, az esélytelen. Ez az igazság, a nők igénylik azt, hogy a férfi kezdeményező legyen. Persze bántja őket, ha utólag lekezelően beszél róluk a férfi, de ezt előre láthatják.

2021. dec. 14. 01:47
 20/23 A kérdező kommentje:
Szerintem sok nő felszínes picsa,és ebből később tanul.Sajnos néha elég durva módon.De ezek után a kérdés,miért az első benyomás alapján döntünk sokan?És rábaszunk.
2021. dec. 20. 10:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!