Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők!Miért van az,hogy elmentek egy jó dumájú pasival,aki ezután úgy nyilatkozik rólatok,hogy leszopattam,seggbebasztam,beleélveztem a szájába?
Mert a nők ösztönlények. Ha megfogják az ösztöneiket, akkor nem létezik számukra más. Nem érdekli őket, hogy utólag hogy beszélnek róluk vagy mit tesznek velük.
Azt meg engedjük el, hogy a nőknek a kedves és aranyos dolgok kellenek. Általában nem. Általában csak pár ösztönre ható, felszínes dologra vágynak.
"De voltam én már érzelmi bántalmazóval is, aki az elején a legkedvesebb, legudvariasabb srácnak tűnt, csak aztán lehullott az álarc. Szóval én nem ítélném el a nőket csak mert nem vagyunk gondolatolvasók."
Oké, de miért van az, hogy ez a nőkre jellemző? Mármint, hogy egy 80-as iq-val rendelkező pasi is simán átvágja őket, de csak és kizárólag akkor, ha mondjuk helyes vagy pénzes?
Mi lenne, ha mondjuk a nők fognák és kinőnék ezt a hárító viselkedést? Miért olyan nehéz vállalni a felelősséget? Mert nem, ezek a "férfiak" sosem tűnnek a legkedvesebbnek pár napnál tovább és akkor is már legalább 100 red flaget lengetnek maguk felett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!