Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a pasimnak hogy béna és unalmas az ágyban?
Nincs jó technikája. Ugyan azt a 2pózt max.3pózt alkalmazzuk mindíg. Még soha nem dugott úgy meg igazán hogy azt érezzem most tényleg megraktak.
Nincs is már kedvem a szexhez mert tudom hogy unalmas és élvezhetetlen lesz.
Kézzel még úgy ahogy jó és kielégítő néha. De nem erre vágyom hanem egy igazi dugásra. Sajnos hiába mondanám neki nem változna semmi. Vagy csak még ennyit se szexelnénk mert lankadna a gondolattól hogy ő nem jó az ágyban.
Azért, hogy addig se legyen egyedül. De azért ő "szereti" is. 😀
Ne azt mondd neki hogy béna, hanem hogy mit szeretnél kipróbálni.
Pl hogy kapjon el a konyhában, vagy másszon be melléd a zuhany alá.
Mindenkinek szarul esik ha csak lehúzzák, de építő kritikát nem kap és nem tudja mit várnak tőle
Itt picit az a baj, hogy a kérdésed megfogalmazása sokkal többet árul el rólad, mint a pasidról (a kapott információk alapján).
Mennyi ideje vagytok együtt? Mennyi tapasztalatotok van? Volt-e valaha jó vele?
Éreztek-e amúgy egymás iránt bármit? (részedről kétlem)
Amikor beszéltél vele, finoman próbáltad rávezetni, hogy nem élvezed az együttléteteket, de szeretnél dolgozni rajta és segíteni neki, hogy fejlődjön, vagy csak rászabadítottad, hogy "figyi, legközelebb dugjál meg rendesen, mert ebből semmit nem éreztem"?
Ha az előbbi, és még csak hajlandóságot sem mutatott, akkor értem az álláspontod és dobd, mert reménytelen.
Ha szeretne javulni és kielégíteni, segíts neki, nem vagyunk gondolstolvasók...
Ha viszont a második módot választottad, ne lepődj meg, hogy legközelebb ideges volt és fel srm állt neki...
Ez esetben inkább engedd el, és keress valakit, aki rendesen megdug...ő meg remélhetőleg talál valakit, aki normàlis és értelmesen kommunikál...
Mindig mondom a lúzer panaszkodó haveroknak, hogy beléjük nevelt szemérmes jókislány szövegek ellenére minden nö egy hatalmas Rocco-féle b@szásra vágyik, ahol szét van cuccolva. Ha már kapja a f@szt rendesen, onnantól bármit meg lehet csinálni vele. Én minden nöt szét….., szerencsére pont közepes a farkam ami még jó ehhez (17 cm / 13,5 cm). Ez alatt nem biztos hogy menne. Ha tudnátok mikbe belemennek egy hatalmas kur.. közben a nök, amikor megkapják ami jár nekik, el se hinnétek … Ezt a romantikus szeretkezés dolgot el kell felejteni, mert az alteros bölcsész, meg az egyetemi oktató is ugyanarra vágyik, csak férfinak kell lenni hozzá.
Egyébként a legprüdebb növel is megcsináltam már a Rocco-koreográfiát, azaz a hatalmas dugás közben szájba b@sztam öket és kinyalattam a seggemet is. Mindegyik megcsinálta extázisban! Innen is hatalmas pacsi a mesternek, sokat tanultam töle! Érdemes a beszélgetös részeket is meghallgatni, meg Woodmannél is! Tudnak valamit az öregek. Viszont ha nemet mond közben a csaj, az nem! Fenekelést be lehet vetni, de pofozást ne (!), csak ha nagyon ismered a partnert! Ebben ne utánozzuk öket.
A kérdezö csaj is valami ilyesmire vágyna, nem egy lúzerre aki szex közben kérdezgeti, hogy “jó ez így drágám, nem fáj, miért sikítozol, gyújtsak be mégegy gyertyát?”
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!