Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmondjam a pasimnak hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a pasimnak hogy béna és unalmas az ágyban?

Figyelt kérdés

Nincs jó technikája. Ugyan azt a 2pózt max.3pózt alkalmazzuk mindíg. Még soha nem dugott úgy meg igazán hogy azt érezzem most tényleg megraktak.

Nincs is már kedvem a szexhez mert tudom hogy unalmas és élvezhetetlen lesz.

Kézzel még úgy ahogy jó és kielégítő néha. De nem erre vágyom hanem egy igazi dugásra. Sajnos hiába mondanám neki nem változna semmi. Vagy csak még ennyit se szexelnénk mert lankadna a gondolattól hogy ő nem jó az ágyban.

2021. dec. 13. 05:33
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Sajnos a mérete se megfelelő nekem. Az eddigi pasik akikkel voltam ők kitöltöttek és éreztem hogy bennem vannak. a mostani párom sokszor nem is érzem.
2021. dec. 13. 05:39
 2/21 anonim ***** válasza:
34%

Tagpinaju ribi!

Hagyd szegenyt, h keressen maganak egy normalis not, normalis meretu pinaval. :)

2021. dec. 13. 05:42
 3/21 anonymousreview60 ***** válasza:
83%
Honnan tudod, hogy nem változtatna? Mondtad neki? Mondtad neki, hogy hogyan vaduljon? Írtad volna, ha igen. Ez eddig rinya. Ha nem fáradsz vele, szakítsatok.
2021. dec. 13. 06:02
 4/21 anonim ***** válasza:
46%

Mit tehet arrol szegeny srac, h nem veszed a faradtsagot, h kommunikalj vele… h elmond, mit hogyan csinaljon, h neked is jo legyen.

Mit tehet rola szegeny srac, h tag a puncid?

Masok erdekes mod ereztek, h bennuk van. Te meg nem. Szerinted hol a hiba?

2021. dec. 13. 06:10
 5/21 A kérdező kommentje:

Mondtam már. Akkor a következő szexnél fel sem állt neki mert az volt a fejében amiket mondtam.

Most mondjam mégegyszer hogy hiányzik egy normális szex?

Olyan lusta béna mozgása van. van hogy nem is ő mozog hanem engem húzgál rá a farkát. Ez meg amúgy is béna.

2021. dec. 13. 06:11
 6/21 A kérdező kommentje:
*rá a farkára
2021. dec. 13. 06:12
 7/21 anonim ***** válasza:
41%

Ráhuzlak én a farkamra, de akkor síkitani fogsz 😋

29F

2021. dec. 13. 06:26
 8/21 THX84 ***** válasza:
88%
A kommunikáció az sokat segíthet, mert mi férfiak honnan a f.szomból tudjuk, hogy mi jó a partnernek. De az sem mindegy, hogyan kommunikálja velünk a partner. Ha beletiporsz az önbecsülésébe, akkor a végeredmény egyértelmű. De ha nem arról beszélsz neki, hogy nem jó az ágyban, hanem azt kommunikáld felé, hogy mit szeretnél, vagy hogyan esne jobban. Mi férfiak büszkék tudunk lenni arra, ha látjuk a partnerünk kielégültségét, boldogságát egy-egy alkalom után. Ha apozitív gondolatok után sem hajlandó jobban odatenni magát, akkor egy önző szemét, vagyis kidobós.
2021. dec. 13. 06:29
 9/21 anonim ***** válasza:
17%
Ilyennel nem is lennék együtt.
2021. dec. 13. 06:37
 10/21 anonim ***** válasza:
84%
az a baj hogy te is béna vagy az ágyban, csak fekszel mint egy fadarab. mindig csak 2-3 póz van. mi lenne ha váltanál. érted már hogy mi a baj veled is. 2-3 hét alatt össze lehet szokni. de mivel te semmit se teszel annak érdekébben ezért szar a szex neked is. pedig nem kerülne sokba ha picit így mozognál vagy épp úgy
2021. dec. 13. 06:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!