Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a legtöbb nő örülne ha a férje összehozná őket, egy nagyobb intim mérettel rendelkező férfival ?
Kérdező szerintem nem sok férfi hozná össze a feleségét egy másik férfival, mert az esetek nagy részében nem izgatja őket a cuckold vagy a wifeshare, de ha valamelyik mégis szeretne összehozni ilyesmit, ott sem biztos, hogy a feleség belemegy. Ha pedig belemegy, akkor sem biztos, hogy a nagy méret az álma. Bár te azt írtad, hogy nagyobb, szóval viszonyítási alap kérdése, hogy mihez képest. Ha a férjének 14-15 centis van, akkor egész könnyű 16-17 cm-es mérettel összehozni, de ha 20 cm-es, akkor jóval nehezebb.
Kérdésedre válaszolva az én párom szeretne nálam nagyobbat, és mindkettőnket izgat a téma, szóval ő örül neki. :) Csak nehezebb az enyémnél nagyobbat találni, arról nem is beszélve, hogy számít a külső, a szimpátia és a kémia is... :D
Ha nem is nagyobb méretűvel de egy vonzó pasinak minden nő örülne.
En is kérdeztem már rá, azt mondta hogy miért ne?
A párom egyik fiatalabb kollégájának hatalmas szerszáma van.
Szilveszterkor egy játék által lehetőségünk volt szexelni egyet.
Hát, akit csak a kíváncsiság vezérel: egyszer az érdekesség kedvéért ki lehet próbálni, de nekem életem egyik legszarabb szexe volt!
Nem merevedett meg teljesen, fájt az az erőszakos töcskölés amit művelt.
Orálisan és vizuálisan élményszerű volt, de a többi azonnal felejtős.
Részemről ennyi elég is volt a lófarkú hercegekből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!