Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a legtöbb nő örülne ha a férje összehozná őket, egy nagyobb intim mérettel rendelkező férfival ?
Velem mindent meg lehet beszélni; mindenben partner vagyok!
De ha úgy vakon egyszer-csak beállítana egy lófarkú herceggel, hát nem csinálnék fáklyás felvonulást, az biztos!
De esze ágában sincs, mert tudja: egyáltalán nem lelkesedem a hatalmas méretekért!
Nem is értem, hogy egy normális kapcsolatban, hogyan kerül egyáltalán szóba ilyen kérdés, valószínű ez már csak szex kapcsolat.
Nem csak a szerelem tűnt már el, hanem a tisztelet is.
Sajnos a férjem nem tesz fel nekem hasonló kérdéseket :)
Van akinek ez sok,de nincs azzal semmi gond,ha valaki fel szeretné dobni a szexuális életét ily módon,hiszen ha őszintén szeretik egymást,nem okozhat köztük gondot,talán még jobban összehozza őket.. A másik pasi egy plusz lenne ,mint egy szexuális játékszer,és nem férjpótló..
Nem szabad itélkezni,mindenki azt csinál,amit akar.Azért a sok prűd,ilyesmin elborzadó házas ember sztem nagyon meglepődne,ha tudná mi jár a párja fejében. Netalán,ha regisztrálna egy társkeresőn,hány találná a párját a hirdetők között ? Meglepődnének páran :)
47N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!