Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy srác már kétszer is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác már kétszer is visszamondta a randit mert minimális kellemetlenséggel járt volna neki, akkor harmadszorra már ne is kezdeményezték találkát?

Figyelt kérdés

Az egyik kellemetlenség az lett volna, hogy másfél órát kellett volna várnia rám amíg végzek a munkahelyemen (gyorsétterem, leülhetett volna bent megvárni)

A másik, hogy állítása szerint meghúzta a bokáját, mert rosszul lépett, és nagyon fáj neki mozogni

Elhittem neki mindkét alkalmat... Naiv lennék?

23L 25F

Friss kapcsolat

2021. dec. 12. 07:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Egymást. És engem sem állított meg soha ha fájt valamim. Strandra mentem teljes testes izomlázzal, mert a srác elhivott akit szerettem, pedig alid tudtam mozdulni.

És van hogy a barátaimra is várok 1-2 órát, ha éppen dolguk van, és utána érnek csak rá. Pusztán azért mert szeretem őket, és hiányoznak.

2021. dec. 12. 10:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem emondas a fontos hanem hogy aktivan kezdememyezi-e a kovetkezo randit.
2021. dec. 12. 10:17
 13/16 anonim ***** válasza:
76%

Én nem ilyen vagyok, betegen, ha fáj valamim, senki kedvéért nem kínzom magam. A várakozás már más, ha régebb óta ismered. Annyit talán én is megteszek, ha muszaj es van olyan dolgom, amit közben intézhetek.

Az, hogy te félholtan is strandra mész, nem várható el mindenkitől, az a te döntésed, ez meg az övé, tartsd tiszteletben.

Viszont ismétlem, 3. találkozót nem kezdeményeznék, azt így most az ő dolga meglépni.

2021. dec. 12. 10:19
 14/16 A kérdező kommentje:
Értem. Igazatok van. Tulreagaltam. Egyszerűen fura volt hogy randikat mond le egymás után és mindig van rá valami kifogás. De tulreagaltam
2021. dec. 12. 10:21
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, egyszerű!

A következő randit semmiképp se te eroltesd vagy kezdemenyezd.

Szepen megvarod, hogy hianyzol-e neki, akar-e talizni es mikor.

Nyilvan ha 1-2 hetig se akar latni eloben akkor felejtos...

Ha szeretne talizni es a talin is latod h szeret vagy erdekled akkor meg lehet h nem kifogasok voltak, hanem szimplan ilyen kis korulmenyes, kenyelmes tipus. (A boka meg tenyleg komoly ha nem hazudott)

28f

2021. dec. 12. 10:34
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Írj PM 🤗
2021. dec. 12. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!