Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetnék, hogy a férjem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy a férjem dominánsabb legyen az ágyban? Többi lent.

Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 12:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%

Sajnos ez egy ördögi kör. Úgy gondolom, hogy a tökéletességet ebben az értelemben sosem fogjátok elérni.

Vannak nők akik szeretővel megoldják ezt az igényt és akkor teljesnek érzik magukat, de én ezt nem tanácsolom... az már sosem jó, ha más férfikarjába menekülsz, még ha csak egy határozott, férfias szexért is.

Sajnos ő ilyen, ilyen a temperamentuma, vérmérséklete... néha vihetsz bele újítást,beöltözhetsz kisiskolás lánynak copfosan, meg próbálhatsz ilyen trükköket de az, hogy megkéred vagy jelzed neki, hogy legyen határozottabb, keményebb, spontánabb és vesse rád magát és nyomjon a falhoz/szekrényhez vadul, ezt max. megcsinálja akkor abban a pillanatban de azt se ösztönből, magát átadva a szenvedélynek.

Egyébként ha te nem lennél ilyen szenvedélyes, valószínűleg ennyit sem hoznátok ki az ágyból, ezt jól látod szerintem.

29F

2021. dec. 10. 14:34
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem vagyok kitalált, létező hús-vér 25 éves nő, feleség vagyok 😃 Örülök, hogy sikerült átadni a probléma lényegét és felismertétek mi a szituáció. Nagyon szeretjük egymást, ő ilyen személyiség, mint írtam a való életben is. De ha vannak erre praktikák, akkor megpróbálhatom előcsalogatni belőle, ami nekem kell. Igazából hosszútávon kell is, hogy valami mást is elsajátítsunk az ágyban, tehát nem gondolom, hogy ez felesleges próbálkozás lesz, mert mindenhol azt olvasni, hogy egy idő után fel kell dobni a dolgokat amúgy is. Nálunk meg jó a szex, csak ezt a dominancia és határozottság hiányt mindig is éreztem, és kezd egyre erősebben megfogalmazódni bennem, hogy mit lehetne tenni az ügyért. Lehet, ha ráérez tetszeni fog neki is, és rákattan.
2021. dec. 10. 14:36
 13/23 anonim ***** válasza:
53%
Sose értettem hogyan lehet úgy házasodni, hogy nem jól működik a szex.
2021. dec. 10. 14:39
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm 11-es válaszoló, igen, valóban nincs tökéletes. Másnak meg az a gondja, hogy egoista a párja vagy önző.

Viszont az felkeltette a kíváncsiságom, hogy írod ezt a "copfos kis iskolás lánynak" beöltöztést és ezt már ő is mondta, hogy tetszik neki, volt rá példa is, hogy csináltuk így.

Mi ennek a háttere egy férfinál? Miért jöhet ez be neki? (Megkérdezhetem őt is, de nem biztos, hogy ő maga tudja rá a "pszichológiai" választ, lehet mást mondana, te viszont mondtad ötletként, szóval ez a pasiknak ez miért jön be?)

A copfos lánnyal megmerné tenni amit velem nem? Vagy mi lehet a háttérben?

2021. dec. 10. 14:42
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Beöltözéskor egy másik szerepet öltötök föl, az agy többé-kevésbé egy másféle karaktert érzékel. Ilyenkor egyrészt kiszakadtok egymás megszokott, hétköznapi, unásig ismert valójából. Ami ráadásul esetetekben nem egyszerűen csak megszokott neki, hanem kifejezetten anyás jellegű - márpedig az anyánktól nem áll a farkunk. És szerintem azért nyerő nála az ártatlan copfos diáklány szerep, mert ehhez még ilyen tutyimutyiként is elég férfinek érzi magát (egy határozottabb femme fatale-tól valószínűleg összetojná magát).
2021. dec. 10. 14:51
 16/23 anonim ***** válasza:
90%
Nyisd ki a szád és szólj neki.
2021. dec. 10. 14:55
 17/23 anonim ***** válasza:
90%
Akivel a szex lenne extra jo a magánéletben kikeszitene, akivel a hétköznapi eletben jól erzed magad a szex nem feltétlenül lesz fenomenális (nyilván lenne olyan ember a földön aki minden terén a tokeletes lenne számodra, na de azt megtalálni nem egyszerű). Nehéz kérdés hosszútávon, házasság esetén érdemes az arany középutat választani. Nem lesz a ferjedbol latin csődor, de újdonságokkal biztos fel lehet dobni a dolgot.
2021. dec. 10. 15:26
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon szuper meglátások! 17-es annyira igazad van. :))
2021. dec. 10. 16:08
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért csak óvatosan, mert 17-es meglátásával a működésképtelen kapcsolatban senyvedők is gyakran ámítják magukat.
2021. dec. 10. 16:11
 20/23 anonim ***** válasza:
41%

szintén programozó vagyok, domináns (meg is élem)

ez olyan dolog amit nem szabad kierőszakolni! beszélhetsz vele a vágyaidról, de nem szabad erőltetni

2021. dec. 10. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!