Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy a férjem dominánsabb legyen az ágyban? Többi lent.
Sajnos ez egy ördögi kör. Úgy gondolom, hogy a tökéletességet ebben az értelemben sosem fogjátok elérni.
Vannak nők akik szeretővel megoldják ezt az igényt és akkor teljesnek érzik magukat, de én ezt nem tanácsolom... az már sosem jó, ha más férfikarjába menekülsz, még ha csak egy határozott, férfias szexért is.
Sajnos ő ilyen, ilyen a temperamentuma, vérmérséklete... néha vihetsz bele újítást,beöltözhetsz kisiskolás lánynak copfosan, meg próbálhatsz ilyen trükköket de az, hogy megkéred vagy jelzed neki, hogy legyen határozottabb, keményebb, spontánabb és vesse rád magát és nyomjon a falhoz/szekrényhez vadul, ezt max. megcsinálja akkor abban a pillanatban de azt se ösztönből, magát átadva a szenvedélynek.
Egyébként ha te nem lennél ilyen szenvedélyes, valószínűleg ennyit sem hoznátok ki az ágyból, ezt jól látod szerintem.
29F
Köszönöm 11-es válaszoló, igen, valóban nincs tökéletes. Másnak meg az a gondja, hogy egoista a párja vagy önző.
Viszont az felkeltette a kíváncsiságom, hogy írod ezt a "copfos kis iskolás lánynak" beöltöztést és ezt már ő is mondta, hogy tetszik neki, volt rá példa is, hogy csináltuk így.
Mi ennek a háttere egy férfinál? Miért jöhet ez be neki? (Megkérdezhetem őt is, de nem biztos, hogy ő maga tudja rá a "pszichológiai" választ, lehet mást mondana, te viszont mondtad ötletként, szóval ez a pasiknak ez miért jön be?)
A copfos lánnyal megmerné tenni amit velem nem? Vagy mi lehet a háttérben?
szintén programozó vagyok, domináns (meg is élem)
ez olyan dolog amit nem szabad kierőszakolni! beszélhetsz vele a vágyaidról, de nem szabad erőltetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!