Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka ennek, es hogy valtoztassak ezen? 19/L
Figyelt kérdés
Mindig is idosebbek tetszettek (15-20 evvel), es ha megis megtetszik egy velem egykoru, akkor sem tudok annyira szexualisan vonzodni hozza. Nem erzem azt, hogy le akarnek veluk fekudni, pedig helyesnek meg jofejnek tartom. Viszont idosebb ferfiaknal, ha bejonnek akkor akar egy hosszabb szemkontaktus utan mar eszembejut par dolog.2021. dec. 7. 20:24
1/15 anonim válasza:
Ha nagyon zavar ez, akkor pszichológus.
2/15 anonim válasza:
Lehet hogy apakomplexus vagy lehet hogy talán néha az intelektust tartod fontosnak ?
3/15 A kérdező kommentje:
2 Velem egykoruak kozott is vannak intelligens sracok, ugyhogy nem hinnem hogy emiatt.
2021. dec. 7. 20:27
4/15 anonim válasza:
Miért kell változtatni rajta? Használd ki. 19 évesen kedvedre válogathatsz a 30-as pasik között.
5/15 anonim válasza:
Ne változtass rajta,jól van ez így.
6/15 anonim válasza:
Neked jó ha ilyenekkel vagy? a kiszemeltjeidnek jó?
Akkor minek változtatnál?
7/15 anonim válasza:
Nekem mindig a fiatalabbak tetdzrttrk izgattak . Egyszer egy eseményen odaadta egy csaj a számát , kédőbb sokat beszeltünk randiztunk .Max 24 nek tippeltem majdnem 40 volt . Egyik legjobb 2 évig zajló parti volt mindkettőnknek .
8/15 anonim válasza:
Ne mondd el a doha a barátikörnek sem másnak , meggyanúsitanak stb . Magánügy ...
9/15 anonim válasza:
Úgy hívják ízlés. Erőszakkal nem tudsz változtatni rajta. Idővel alakulhat
10/15 anonim válasza:
38 vagyok. Akkor pont az eseted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!