Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm a vadabb szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm a vadabb szexet szereti, viszont a gyors és erősebb szextől hamar elmegyek hogyan változtassam meg?

Figyelt kérdés

Szóval megállok egy 10x mielőtt jön a nagy bumm de utána már lelankad és nem akar felállni

Mit javasoltok?

2021. jún. 3. 07:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
sok sikosito, es mikor tolom ezerrel ilyenkor, kb semmit sem erzek, annyira csuszik, illetve teljesen masra gondolok( mit egyek holnap, meg ilyen teljesen faszsagok) az segit nekem tovabb birni
2021. jún. 3. 07:47
 2/9 Noren1989 ***** válasza:
100%
Tempóvàltàs.
2021. jún. 3. 07:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is így vagyok, gyors dugás nem megy sehogy, pedig kívánom én is nagyon, de fél percet tart akkor. Marad az ujjazás.
2021. jún. 3. 08:41
 4/9 anonim ***** válasza:
78%

Volt egy barátnőm aki szinte mindig csak úgy akarta, hogy kutya pózban eszement gyorsan adom neki. (Gyors alatt azt értem ,hogy sokszor olyan erővel csapódtunk egymásnak a gyorsaság miatt, hogy nekem fájt azon a részen, ahol feneke találkozott velem)

Emellé még olyan szűk is volt, kajak éreztem ,hogy szorítja a farkam. Ja és legalább 15 percig kellett veretni. Sokszor volt hosszabb is.

Eléggé mission inpossible. Így leírva és vissza gondolva rá is eszméletlen élmény.

Én ezt úgy tudtam bírni, hogy előtte én egyáltalán nem engedtem az orált, ami szomorú, mert elképesztő volt az is.

És a behatolás majdnem első pillanatától kezdve másra gondoltam. (Nem írom le mire, de nagyon extrém dolgokra kellet, hogy ezt bírjam)

2021. jún. 3. 10:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha kotonban csináljátok, kenhetsz előtte a farkadra olyan krémet, ami kicsit érzéktelenebbé tesz, így nehezebben élvezel el. Vagy előtte pár órával kivered. Vagy több nyálat használsz, hogy ne súrolódjon annyira.
2021. jún. 3. 10:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Itt a bizonyíték, hogy a lányok csak keményen szeretik. Hiába tagadja a többség, attól ez még így van.
2021. jún. 3. 11:26
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

Tagadják?

Szerintem nem szokták.

2021. jún. 3. 11:29
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
Hidd el, sokan tagadják, pedig a lelke mélyén mindegyik így akarja.
2021. jún. 3. 11:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

8as

A pasijának szerintem senki sem tagadja, max ha nincs jó összhang közöttük.

2021. jún. 3. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!