Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti a vad vagy a gyengédebb szexet részesítiek előnyben? Mit szerettek az ágyban?
Figyelt kérdés
2021. dec. 6. 20:34
1/10 Lazy Lover válasza:
Hangulat függő de van hogy gyengéden kezdem utána be durvulunk vagy fordítva
3/10 anonim válasza:
Én az érzéki szeretkezést szeretem legjobban :)
29F
5/10 anonim válasza:
Szenvedélyes, érzéki, felszabadult szexet.
6/10 anonim válasza:
Előjátéknak a gyengébbet ,de utána a vadabb ,vehemens szex híve vagyok !
7/10 anonim válasza:
Azt imádom mikor úgy csattog és összhangban vadulunk be. Akkor jól be durvul. Akkor egy picit ki is szoktam venni hogy még jobban kívánja majd jó mélyen még keményebben adom neki.
8/10 anonim válasza:
Amit a partnerem szeretne.Minden porcikámmal azon vagyok,hogy a legnagyobb és legjobb élvezetet nyújtsam neki
9/10 THX84 válasza:
#8-as nagyon jól leírta. Amit, és ahogy a partnerem igényli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!