Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőknek miért olyan fontos a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért olyan fontos a magasság?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra mikor 160cm alatt is sokaknak kritérium pl a 180 cm feletti magasság
2021. dec. 6. 17:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
88%
9-es, pont ez a lényeg... bármelyik szemszögből is nézzük
2021. dec. 6. 18:00
 12/28 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem az ilyen hisztiket sem a magassággal sem a farok-kérdéseknél. Ha itt vered a tamtamot, akkor majd a nők a fejükhöz kapnak és azt fogják mondani, hogy mostantól a 170 centis kispöcsű férfiak fognak tetszeni? Vagy a nők maximálisan nézzék a belső értékeket, se a pénztárcát ne nézzék, se a magasságot, se a péniszt, se az arcot. Neeem, csak lúzekre menjenek a nők, az "áldott jó szívük miatt" :D Kössétek már fel magatokat, vagy dolgozzatok magatokon.
2021. dec. 6. 18:03
 13/28 anonim ***** válasza:
60%
170 centi vagyok 18-as pöccsel
2021. dec. 6. 18:04
 14/28 anonim ***** válasza:
80%
12-es. Én se értem, olyan könnyű szűrők ezek a felszínességre, hogy tényleg kár hisztizni.
2021. dec. 6. 18:08
 15/28 anonim ***** válasza:
76%
#12-es vagoyk. És mielőtt nagoyn megsértődne pár ember: önmagában nekem nicns bajom ha valaki 170 cm, vagy ha 12 cm-es a farka. Vagy ha nem milliomos. Nem 1-1 ilyen dolog alapján kell ítélni. A gáz az, ha valaki egy életképtelen, hisztis anyuci kedvence. A férfi nem szégyenei. És baromi unalmasak már
2021. dec. 6. 18:09
 16/28 anonim ***** válasza:
78%
#9 Nem feltétlenül. De azon kívül, hogy előbb vagy utóbb meghalunk, semmi sem feltétlenül úgy van ahogy az ösztönök súgják. Amúgy az, hogy valaki jó anyuka-e vagy hogy alkatilag alkalmasabb-e az életerős utód nevelésére az két nagyon-nagyon különböző dolog. És ezek az ösztönök amikor évszázezredekkel ezelőtt kialakultak, természetanya nem az erkölcsi nevelést vette alapul, hanem azt, hogy nagy mellekből, sok tejtől gyorsabb lesz a szavannán mint a ragadozó, és kitartóan fogja tudni üldözni a prédát az erdőn át. Szóval nem kell jó anyának lenni ahhoz, hogy bőséges és tápáló tejjel itasd az utódomat.
2021. dec. 6. 18:15
 17/28 anonim ***** válasza:
#16 NEm is az a lényeg hogy mi miért van, hanem hogy ez van. Most mit tudsz csinálni? Mondd el egyesével minden nőnek hogy "ne a magas fiúk tetsszenek már neked csaje"
2021. dec. 6. 18:19
 18/28 anonim ***** válasza:
76%
Magasnak lenni jó.
2021. dec. 6. 18:25
 19/28 anonim ***** válasza:
65%
164 centi vagyok nekem nagyon bejön ha magasabb a partnerem. Biztonság érzetet ad de valószínűleg az apa komplexusom is közre játszik benne hogy jól esik kicsinek érezni magam mellette. Míg egy velem egy magas férfi iránt nem érzem azt a vágyat. Valahogy mindig barát/testvérként gondolok rájuk.
2021. dec. 6. 19:37
 20/28 anonim ***** válasza:
54%
Nem véletlenül nincs sok értelme 175cm alatti férfinak nőnél próbálkozni. Nem is értem az ilyeneket. A teljesen esélytelennel próbálkoznak.
2021. dec. 6. 21:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!