Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőnek zavaró, hogy a hasán-derekán lévő hurkákat simogatja a férfi?
Nekem nagyon a gyengéim a nők "puhasága" a derék és poci tájon. Nem az extrém túlsúly vonz, de ha egy nő az átlagosnál 10-20 kilóval teltebb, a "többlethusi" a deréktájon nagyon izgató tud lenni. Bevallom, a hájhurkák simogatása és puszilgatása nekem még izgatóbb, mint mondjuk a melleké.
Sajnos az eddigi kapcsolataimban senki sem szerette, kifejezetten irritálta őket. Volt, aki kérte, hogy ne. Volt aki elviselte, de láttam, hogy frusztrálja, így nem erőltettem.
Ez nagyon általános? Vagy vannak akiknek természetes a dolog?
(Hogy egyértelmű legyen: a kérdés olyan helyzetre vonatkozik, amikor egyébként is van szexuális közeledés.)
24/F
Rajtam van kb 6-7 kg felesleg, ergó van kis hurka, én pl kifejezetten utálom ha hozzáér a férjem, zavarban érzem magam, és azt érzem, hogy a hurkáimat simogatja, felmérve hogy mennyi a felesleg.. :'D
26/N
8-as, tökéletesen eszembe juttattad a volt szerelmemet :) Mindig így volt nálunk.
Ez most nagyon jó érzés volt, köszönöm :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!