Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Álltalában hogy megy a hímvessző behelyezése?
Figyelt kérdés
Mindig sikerul lyukra találni vagy van hogy a hölgy segít? Nekem sosem sikerult eddig még. Ez ciki dolog a részemről?2021. dec. 4. 10:13
11/14 anonim válasza:
Hat aze 16-18 eves korod ota igazan megtanulhattad volna berakni
12/14 anonim válasza:
Bocs, hogy nőként válaszolok, de nálunk akkor nem sikerül elsőre, ha nem vagyok elég nedves.
13/14 anonim válasza:
kedves kérdező! 40 évesen is ilyen szűk puncid van? hozzám jössz feleségül? én még lankadtan is be tudom rakni, és mozgok míg feláll keményre, olyat is szoktam. kéz nélkül szoktam általában amikor kemény, érzésre bemegy, sose volt ilyen gondom. ha nem borotvált a punci, hanem hosszú a szőr, akkor szőr miatt többször ki-be, míg szörök arrébb rendeződnek, ha lusta vagyok nő fanszőrét kézzel arrébb simítani mert épp foglalt mindkét kezem a melleken. kézzel csak akkor szoktam, ha huzogatom péniszem nő punciján hüvely és csikló között, a behatolás előtt. ha előjáték kimarad valamiért mert kevés idő stb, akkor síkosító pénisz hegyére és lazán becsuszik, ha nem nedves a nő,de hosszú előjátékot szeretem, akkor minden nő benedvesedik rendesen hüvelyen kivül is kifolyik a punci nedv. de biztos troll kérdés volt :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!