Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fekudt le olyannal akivel nem lett volna szabad de kivantak egymat ? ki volt az ?
Figyelt kérdés
2021. dec. 4. 07:40
1/5 anonim válasza:
Se veled, se nélküled kapcsolatban lefeküdtünk a haverjával nem egyszer, ez van. Nem bántam meg, mert jó volt, belőle meg nem maradt semmi és a kapcsolat sem vezetett sehová.
2/5 anonim válasza:
Exem legjobb barátjával (szakításunk után). Nem bántam meg.
4/5 anonim válasza:
Dugtam már meg többször egy tábor alatt egy eljegyzett csajt, akit a párja várt otthon. Ráadásul előtte utáltuk is egymást. De ott akkor valahogy nagyon egymásra kattantunk. Nem tudom mennyire érte meg neki is, mert méretgondok miatt kb semmit sem éreztünk egymásból. De ettől függetlenül nagyon jó volt a petting, és szenvedélyes, nagyon jó volt a kémia közöttünk. Remélhetőleg örök titok marad, bár páran sejtették azért, akik ott voltak még.
5/5 anonim válasza:
Èn a hugommal. Kövezzetek meg, és szégyeljük is magunkat, de rohadt jó a szex vele. A mai napig összefekszünk annak ellenére, hogy mindketten házasságba élünk és gyerekeink vannak. Egyszerüen nem birunk leállni, nemet mondani egymásnak. A legpervezebb vágyainkat is kitudjuk élni egymáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!