Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy prosti hogy tud szexelni olyannal akihez egyáltalán nem vonzódik? Vagy jó sok síkosító oszt hadd szóljon?
Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 14:05
1/19 anonim válasza:
Nekem ha megtömik lóvéval a zsebem akkor azonnal nedvesedek :P
2/19 anonim válasza:
Nem vagyok prosti, de nekik ez munka. Használnak síkosítót és az megoldja, hogy nincs vonzódás.
3/19 anonim válasza:
A hüvely még nemi erőszak alkalmával is nedvesedik. Védekező mechanizmus a sérülések ellen.
De nyilván tart otthon néhány adag síkosítót is.
5/19 anonim válasza:
4-es ne írj a nevemben mert nem F vagyok. Jelentelek!
6/19 anonim válasza:
bocs másik kérdéehez akartam.nemtudom mit keresek itt
:OO
7/19 anonim válasza:
1 óra alatt 20 ezret keres meg. Az napi 60-80 rongy alsó hangon amiből még csak le sem adózik. Ennyi pénzért még én is megdugatnám magam. 29/F
8/19 anonim válasza:
Sokan szexelnek ám olyannal akikhez nem vonzódnak. Nem kell ehhez prostinak lenni.
9/19 anonim válasza:
8. Teljesen igazad van. Én is szexeltem már olyannal aki nem volt számomra vonzó. Mégis szexnél nedvesedtem ugyan úgy.
Náluk is ez van biztosan.
Tuti használnak sok síkosítót na meg a gumi is síkos.
10/19 anonim válasza:
Bingóóóóó! Eltaláltad hogy csinálják a prostik. Síkosító és fejben elengedi magát, átkapcsolja az agyát, eltereli a figyelmét. Elvonatkoztat az adott helyzettől. Te is tudsz gondolom jó pofát vágni olyan dologhoz amihez incifinci kedved sincs de érdeked fűződik hozzá. A prostinak meg igen jelentős - tízezrekben kifejezhető az érdeke 😂 Sőt a profibb prostitól még műnyögésekre is telik.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!