Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy prosti hogy tud szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy prosti hogy tud szexelni olyannal akihez egyáltalán nem vonzódik? Vagy jó sok síkosító oszt hadd szóljon?

Figyelt kérdés

2021. nov. 26. 14:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
34%
8-9 és mi vett titeket rá erre a borzalomra ha még csak pénzt sem kaptatok érte?
2021. nov. 26. 15:43
 12/19 anonim ***** válasza:
78%

11es, miféle borzalomra? Tudod vannak ronda emberek is, akik csak szintén ronda emberekkel tudnak összejönni. De ha fölsöbb szinten is nézzük, egy átlagos csávónak is marha nagy szerencséje van ha olyan nőt talál aki tetszik neki. Jobbhíján be kell érni a semlegessel.

19f vagyok, tudod hányszor sikerült egyáltalán olyan csajjal ismerkednem aki be is jön? 1szer. Pedig a saját középszintemen keresgélek. Ha csak olyanokkal akarnék szóbaállni aki tetszik, örök szűz maradnék. De te ezt biztosan nem érted, hiszen nő lehetsz.

2021. nov. 26. 18:35
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

9. Vagyok. Neten ismerkedtünk meg. Nagy duma stb. Mikor találkoztunk rájöttem nem is vonz annyira mint amit éreztem vagy képzeltem.

Egy esélyt adtam hátha ez3rt belementem a szexben de sajnos nem éreztem már személyesen azt a vonzalmat mint online.

2021. nov. 26. 18:45
 14/19 anonim ***** válasza:
35%
Mert megsem igaz, hogy minden lánynak érzelem kell. Voltam én is prostinál már, kicsit izgattam a csiklóját az elején, full nedves lett, és a fél öklöm felment volna neki. Simán felizgul.
2021. nov. 26. 21:48
 15/19 anonim ***** válasza:
8%

"Nekem ha megtömik lóvéval a zsebem akkor azonnal nedvesedek :P"

Előváladékos lesz a csipkés tangád, és kikandikál belőle a farkad.

De nyugi, elhisszük, hogy nem vagy férfi. xD

2021. nov. 26. 22:20
 16/19 Dzsoki ***** válasza:
Férfiként,nem tudom.Azt igen,hogy én tudok olyan nővel szexelni,aki nem tetszik.
2021. nov. 27. 23:36
 17/19 anonim ***** válasza:

Ugy tudom a prostik azt csinaljak hogy nem a lakas ajtajahoz hivnak hanem a haz ele, majd akkor mennek oda hozzad vagy hivnak fel a lakasra, ha mar megneztek elotte az ablakbol. Ha ronda vagy akkor nem hivnak fel, nem veszik fel a telefont.

Ha ronda vagy de megis valahogy bejutsz hozzajuk akkor valoszinuleg nem lesz jo elmenyed es nem fogsz visszajarni mert nem lesznek kedvesek veled. Akik viszont szimpatikusak nekik azzal kedvesek hogy kesobb visszamenjenek. Tehat a visszajaro vendegeik azok olyan ferfiak akik nekik is szimpatikusak. Ha van eleg nagy ugyfelkor, akkor nem is hirdetnek tovabb.

Tehat ha van annyi visszajaro vendeg hogy napi atlag 2 megvan, pl valamenyik nap 3, de lehet van olyan nap amikor egy sincs, akkor is megvan atlagban a napi 40 ezer, vagy tobb ha extrakert is fizetnek.

2021. nov. 29. 02:17
 18/19 Dzsoki ***** válasza:
Kedves 17-es!Rosszul tudod,legalábbis,ilyet még nem tapasztaltam,de még nem is hallottam.Itt,tőled,olvasom,de szerintem még ,erotikus masszázson sem voltál.Meg,ha ez sűrűn lenne,akkor az oldalon,lehet bejelentést tenni.Az lehet,hogy nem lesz jó élményed,de nem a rondaság miatt,hanem,mert a nő,minél előbb túl akar lenni rajta.Szerintem,minden férfi szimpatikus egy nőnek,ha fizet.A visszajáró vendégek,valószínűleg szimpatikusak,de ettől még lehetnek rondák.Amikor megvan az ügyfélkör,akkor is hirdetnek,mert idő kérdése és lesz olyan visszatérő,aki külföldre költözik,megnősül,nem engedheti meg stb.A nem hirdetés,inkább akkor van,ha befejezi a tanulmányait,talál olyan tisztességes munkát,amiből megél,férjhez megy stb.Az összegben,darabszámban,jó felé mész,de azért egy kicsit összetettebb.
2021. nov. 29. 12:47
 19/19 anonim ***** válasza:

Van az a mondás, hogy a prosti egy kuncsaftnál kétszer élvez:

1. Amikor végre kihúzza

2. Amikor megkapja a pénzt

Gondolom, ez a fajta élvezet motiválja őket, úgy bírják ki.

2021. dec. 4. 07:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!