Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége efebofíl?
Infó az efebofíliáról:
Ez ihletette a kérdést (szavazatok):
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Akkor én kivétel vagyok. Nejem mindig is a milf kategória jött be legjobban.
45/f
Jaj hagyjuk már....két tizenéves, szerintem max 13-14 éves lány áll mindig a nyilvános fizetős wc előtt. Minden este mikor jövök a munkából látom, hogy ott állnak, olyan segguk van amin látszik, hogy már jópár ember megpakolt.
Vajon miért állnak ott...?
Ezek a 13-14 éves lányok már tulvannak a hármas meg négyes szexen is, meg kitudja miken.
Soha nem szeretnék lány gyereket!!!
Nos nekem van húgom aki 15 éves nnagyon közel állunk egymáshoz, próbálok segíteni neki mindenben, és ez nem egészen így van. Lehet hogy nagyon "nagylányosan" viselkednek, de ez csak azért van mert ezt a magakelletős rib.anckodást látják az instagramon stb helyeken. Ettől függetlenül a konkrét szexuális tapasztalat terén a legtöbben egyáltalán nem ilyenek, nagyon sokan szűzek, persze kivételek mindig voltak és lesznek, én is dugtam olyan lánnyal aki elmondta hogy 13 évesen vesztette el, de azért nem ez a jellemző.
21F
Eleve ott van a probléma, hogy manapság rohadtul nem lehet egy fiatal csajról megállapítani, hogy hány éves.
Ha most azt mondják nekem, hogy megdugnék-e egy 14-16 éves csajt, azt mondom, hogy nem.
Mert nekem a fejemben egy olyan kép él a 14 évesekről, hogy kvázi gyerekek.
De ugyanakkor manapság már jópár évvel korábban érnek a lányok, plusz jóval korábban elkezdik csinálni a k-rvulást, azaz smink, műköröm, pushup melltartó, kilóg a segge, stb.
Így aztán simán lehetséges, hogy egy 14-16 csaj már teljesen fejlett testileg, + hozzájön a smink, műköröm, p-csavillantás, stb., simán azt hiszi róla az ember, hogy 18 éves.
Szerintem nem igazán a korosztály számít. Ha egy lány megérett a szexuális együttlétre, miért kellene azt néznem, hogy 16, vagy 18 éves e? Nem fogom nézni.
Mellesleg nekem bejönnek a 40 felettiek is, sőt, multkor egy 54 évessel együtt dolgoztam. Olyan melleket is ritkán látni :D
Baromság ez a korhisztizés szerintem. Van ocsmány 15 éves is(Nem megbántva senkit), és van gyönyörű 40-50 éves nő is, aki igenis odafigyel magára, és nem cseszi szét magát.
Éljenek a nők! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!