Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Efebofilnak számítok? (Lent kifejtem.)
Figyelt kérdés
"Az efebofília szexuális irányultság, az ilyen orientációjú személyeket efebofileknek, magyarul leginkább „ifjúszeretőknek” nevezzük. Azt a szexuális magatartást jelenti, mikor valaki tartósan és erősen 15-19 évesekhez vonzódik, ő maga azonban jóval idősebb ezeknél, korban nem hozzájuk illő."
22 éves lány/nő vagyok, és bejön a szóban forgó, 15-19 éves korosztály, a bájos, kisfiúsabb arcú, vékony testalkatú srácok, nem pedig az idősebb, tapasztaltabb, maszkulin férfiak, akik népszerűek a velem egykorúak körében. Ezt már efebofíliának nevezik? Normális vagyok?
2020. júl. 27. 23:09
1/8 anonim válasza:
Hát mindenesetre, sok kis fiatal cerka fog most rád firkálni, priviben. 🤭
F
2/8 anonim válasza:
Szerintem normális, egy nő korábban érik gyorsabban fejlődik ugye általában, de öt év nem olyan nagy korkülönbség. Annak idején 18 évesen bele voltam esve az egyik angoltanárnőmbe, de sajnos visszament Észak írországba. Szóval szerintem nincs ezzel baj, lehet hogy azért vagy így mert így jön ki az anyai ösztön egy része. Nem értek a témához csak próbáltam gondolkozni a helyzeten.
3/8 anonim válasza:
Hát, ha 22 vagy és egy 19 éves tetszik, az még oké, esetleg a 18 is belefér, de azon alul szerintem már nem normális. Szerelemben nem számít a kor, ezt vallom, de ez csak 18 felett működik. Szóval igen, lehetséges, hogy már ebbe a kategóriába tartozol, bár a jóval idősebb nálad kicsit erős fogalmazás lenne.
5/8 anonim válasza:
Inkább gyerekes vagy és azért vonzanak a gyerekek.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor a 14-15 éves lányokra izguló negyvenes férfiak is gyerekesek?
2020. júl. 28. 05:55
7/8 anonim válasza:
Valahol igen, mivel az alulfeljett, naiv, tapasztalatlan tini gyereklányokat képesek csak elcsábítani, ami szánalmas..
8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ez elsősorban nem arról szól, hogy ki kivel képes kapcsolatot teremteni, szimplán mást találunk esztétikusnak, mint ami elfogadott lenne. Szájíz kérdése.
2020. júl. 28. 12:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!