Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek úgy kínozni a fiút,hogy nem engeditek elélvezni?Órákig izgatjátok de mielőtt elélvez abbahagyjatok?Élvezitek,hogy szinte már könyörög,hogy hagy élvezzen el?
Figyelt kérdés
2021. dec. 2. 20:56
1/8 anonim válasza:
Ez a kedvencem, az őrületbe kergetem vele!
27N
3/8 anonim válasza:
Barátnőm imádja ezt csinálni velem
4/8 anonim válasza:
Ha orálnál vagy lovaglóban érzem, hogy mindjárt elmegy, néha direkt lassítok, hogy valamennyire elnyújtsam. De azért órákig nem. És ne könyörögjön, mert cseppet se férfias dolog.
5/8 anonim válasza:
Én szívesen kipróbálnám, nagyon izgató lehet (ne írjatok privit kérlek), mondjuk azt nem hiszem, hogy órákig képes lennék fenntartani a helyzetet, max úgy fél óráig talán.
6/8 anonim válasza:
Tud izgató is lenni
De tud nagyon kellemetlen is
7/8 anonim válasza:
"És ne könyörögjön, mert cseppet se férfias dolog"
Ajj hagyjuk már.. vegyen favágó inget meg cowboy kalapot is a szexhez?
8/8 Viviana válasza:
Szoktam csinálni a párommal, de ő nem könyörög, hanem minden trükköt bevet, hogy elélvezhessen. Aztán előbb utóbb jön a nagy robbanás. De hát erről szól, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!