Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy szeretitek jobban csinálni az orált szájba élvezés esetén (vagy hogy viselitek el jobban): ha hamarabb elélvez és több "anyag" jön, vagy ha több ideig tart és kevesebb jön?
Olyan válasz nincs, hogy mindegy?:D
Egyébként mit jelent a sokáig és a hamarabb nálad? Mert az nem tetszene, ha csak egy percig csinálhatnám, de annak se örülnék, ha fél óra után tudna csak elélvezni:D érted, szeretem csinálni, fel is izgat, emiatt nem jó ha túl gyorsan vége, de a szám el tud fáradni, fájna az álljapcsom, ha nagyon sokáig tartana.
Ha valaki inkább mást válaszolna, pl azt hogy mindegy, azt kifejtheti hozzászólásban :)
Nálam pl ha elejétől végéig csak orál van, akkor a rövid az 5-10 perc, a hosszú kb 15.
Nem tudom, hogy csak én vagyok-e ezzel így, de nekem még nem volt olyan pasival dolgom aki 15 percig bírta volna az orált. Pedig volt olyan exem aki a szexet simán bírta 1 óráig is, egy kivételével senki nem volt gyorstüzelő, de a számban mégse bírta senki sokáig...
Amúgy én azt vettem észre, hogy minél tovább tart a szex, vagy minél tovább van izgatva a pasi annál nagyobbat/többet spriccel. Egy gyors menetnél vagy szopásnál mindig kevesebb jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!