Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek, élvezitek, szép látványnak tartsátok azt a pillanatot amikor a fiú elélvez? Amikor a sperma kilövell a hímvesszőből és csurog végig a péniszen, heréken meg mindenütt ahova éppen ment?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy ez a látvány izgató,örömteli számotokra?Csak lányok válaszára vagyok kíváncsi.2019. okt. 28. 05:01
3/12 anonim válasza:
Ha szimpatikus a srác akkor igen, de egy random férfi nem izgat fel.
L
4/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem,sőt...Nem szeretem a testnedveket.
5/12 A kérdező kommentje:
Természetesen a szerelmetekre gondolok amikor szeretkeztek.Nem filmre vagy idegen pasira.
2019. okt. 28. 05:46
6/12 anonim válasza:
Nem. Azt jelenti jól csináltam amit csináltam és vége a menetnek
7/12 anonim válasza:
vicces látni, aki azt írta, hogy nem, az mind pasi, látszik a százalékán, aki azt írta, hogy persze, az meg lány
10/12 anonim válasza:
Számomra kielégítő, örömteli és izgató, feltéve, ha látom.
Mivel a párom legtöbbször punciban, vagy a számban élvez el...
De mikor épp a látvány kedvéért a melleimre élvez el, az, számomra roppant izgató!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!