Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az eddigi legelvezetesebb BDSM elmenyed?
fizikailag egy sub nőt összebilincselve, bekötött szemmel dugtam meg (mind3 lyukat)
lelkileg más jellegű dolgok voltak (nem szexuális)
F
kikötözött a partnerem és így játszott velem
:)
L
Szubként a legelső BDSM élményem volt a legemlékezetesebb, pedig akkor még azt sem tudtam mi az a BDSM, csak utólag jöttem rá.
Volt egy srác, akit nagyon el akartam csábítani. Nehéz dolgom volt vele, de végül sikerült. Először elétérdeltem szopni, de ő a hajamnál fogna lehúzott a farkáról és földhöz vágott. Félig lerángatta a nadrágomat, azt mondta, hogy mostantól kezdve kussoljak és dugni kezdett. Mondtam neki, hogy azért időben vegye majd ki. "Megsértődött" rajta, hogy tapasztalatlan tini fiúnak nézem, ezért kőkeményen megdugott. Nagy volt a mérete, még soha nem éreztem ilyet előtte. A testem és a lelkem is az ő uralma alatt állt. Fájt, de ez jó fájdalom volt. Viszont az én élvezetemre is odafigyelt, mert kutyapózban simogatta a csiklómat. Emiatt gondolom azt, hogy igazi dom volt, bár se akkor, se azóta nem beszéltünk a dologról.
A domináns oldalam később előjött egy szub fiú segítségével. Vele minden élvezetes volt, de a legjobban azt élveztem, amikor a mosógépen szexeltünk. Bár ez pont egy olyan szex volt, ami a BDSM-től független volt. Azt is szerettem, amikor az arcomra élvezett. Kicsit paradoxon, hogy a szolga ráélvezett az úrnője arcára, de mindegy, a lényeg, hogy élveztük, és mentségemre az szól, hogy nem domina vagyok, hanem switch. :D Ja meg nagyon szerettem a szájába köpni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!