Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mit szólnátok ha a legénybúcsútokra sztriptízes csaj vagy prosti helyett egy profi domina jönne? A csizmáját kéne nyalnotok, elfenekelne a haverok előtt, meg ilyesmik?
Olyanok válaszát is kérném akiket amúgy nem érdekel a bdsm vagy nem szubmisszívek.
A sztori hosszú, de a lényeg hogy a menyasszony úgymond "prank"-je lenne ez az egész, mert megegyeztek h nem lesz táncos/prosti a legénybúcsún a srác mégis megkérte a szervezőt hogy legyen, persze a szervező a menyasszony gyerekkori barátja úgyhogy nem maradt titokban előtte...
Elvileg az az ötlet hogy megszégyeníti kicsit a barátok előtt aztán a többi jelenlévőt is kezelésbe veszi kicsit, persze lennének beavatottak, akikkel durvább dolgokat (is) csinál, a vőlegénnyel nem annyira, de azért épp úgy, hogy ne érezze jól magát :D
Be lenne avatva a domina is, hogy azért adja a büntetést mert a vőlegény kamuzott a menyasszonynak. Persze ez még folyamatban, nem tudom egyáltalán mennyire kivitelezhető ilyesmi, ki vállalná el.
A srác egyébként minimálisan nyitott a hasonló dolgokra a feleség szerint, de arra biztos nem h mások előtt kelljen ilyesmit csinálnia.
Az esemény után egyébként elvinnénk a vőlegényt egy rendes sztriptíz klubba ahol kipihenhetné a megaláztatásokat.
Nincs is jobb mint esküvő előtt hazudni illetve megalázni a másikat.
Megérdemli egymás a most még pár.
Én nem kértem semmi ilyet a legénybúcsúmra és nem is kaptam szerencsére.
Anno mikor még egyedülálló voltam volt részem ilyenben.
Végtelenül kellemetlen mind az ünnepeltnek mind a nézőknek.
Micsoda igények vannak?! :,D
Viccesnek vicces, ha nem durvul el a dolog.
Bár kicsit fura, hogy még össze sem házasodtak, de már az egyik a másik háta mögött szervezkedik. (És ez még csak a kezdet...)
hát ha a helyében lennék és előzetesen azt beszéltem meg a menyasszonnyal, hogy nem lesz semmi, akkor nem tudnék ellazulni.
még ha mondaná, hogy a menyasszony szervezte be, akkor se igazán hinném el, valami nagyon erős bizonyíték kéne.
na meg ha a srácot sosem vonzottak a dominák, akkor még "tiszta" körülmények közt se biztos, hogy nagy buli lenne neki
sosem ertettem mi ertelme van a legenybucsunak, ahova sztriptizes csaj jon? minek, de most komolyan mi ertelme van.
Ilyen csizmanyalos baromsag meg aztan tenyleg a vilag vege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!