Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domként(dominaként) ha adsz egy feladatot a szubodnak akkor minek örülsz jobban, ha elbukik vagy ha sikerül teljesítenie?
Szub vagyok, és egyértelműen azt vettem észre h minél jobban teljesítem a feladatot, vagy minél engedelmesebb vagyok, az Úrnőm is annál elégedettebb.
Ha meg akar büntetni arra úgyis talál lehetőséget, viszont nekem elég jutalom az is ha látom az elégedettséget az arcán.
A feleségem (domina) soha nem kér undorító vagy teljesíthetetlen feladatokat, igazából 99% a feladatoknak az házimunka. Nagy része amúgyis fontos (lemosni az ablakokat, kertimunka, stb) de ha vicces kedvében van direkt olyanokat mond amiknek totál nincs értelme és tudja hogy ezeket utálom, és élvezi hogy így is megcsinálom.
Természetesen ha bármit nem csinálok meg időben akkor nagyon elégedetlen és ilyenkor megbüntet, ignorál, még több feladatot ad vagy csak látom rajta hogy elégedetlen velem és ez már bőven rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!