Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Domként(dominaként) ha adsz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domként(dominaként) ha adsz egy feladatot a szubodnak akkor minek örülsz jobban, ha elbukik vagy ha sikerül teljesítenie?

Figyelt kérdés

2021. nov. 27. 22:25
A kérdező szavazást indított:
Dom vagyok, jobban örülök ha elbukik.
Dom vagyok, jobban örülök ha nem bukik el.
Domina vagyok, jobban örülök ha elbukik.
Domina vagyok, jobban örülök ha nem bukik el.
Szub pasi vagyok, úgy vettem észre jobban élvezi ha elbukom.
Szub pasi vagyok, úgy vettem észre jobban élvezi ha nem bukom el.
Szub nő vagyok, úgy vettem észre jobban élvezi ha elbukom.
Szub nő vagyok, úgy vettem észre jobban élvezi ha nem bukom el.
23 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Is-is.
2021. nov. 27. 22:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szub pasiként szeretem, ha elbukom, de azt is, ha nem. Első esetben a büntetés vagy a sajnalat esik jól, sikeres teljesítéskor pedig a dicséret.
2021. nov. 27. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Domina vagyok, én annak örültem, ha teljesítette. Olyankor nagyon büszke voltam rá, hogy ügyes, bátor és kilépett a komfortzónájából. <3
2021. nov. 27. 22:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szub vagyok, és egyértelműen azt vettem észre h minél jobban teljesítem a feladatot, vagy minél engedelmesebb vagyok, az Úrnőm is annál elégedettebb.

Ha meg akar büntetni arra úgyis talál lehetőséget, viszont nekem elég jutalom az is ha látom az elégedettséget az arcán.

2021. nov. 27. 23:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Domina vagyok, elvárom a szubomtól, hogy jól teljesítse. Úgyis találok valami apró ürügyet a büntire.
2021. nov. 28. 10:44
 6/9 De La Cruse ***** válasza:
100%
Annak ha örül.
2021. nov. 28. 15:45
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván itt mindenki domina…
2021. nov. 28. 19:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Exem dominaként azt szerette, ha teljesítek és nagyon kiakadt amikor nem. Úgyhogy nagyon próbáltam de undorító és magalázó feladatokat nem tudtam akármennyire is akartam, hogy boldog legyen
2021. nov. 30. 17:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A feleségem (domina) soha nem kér undorító vagy teljesíthetetlen feladatokat, igazából 99% a feladatoknak az házimunka. Nagy része amúgyis fontos (lemosni az ablakokat, kertimunka, stb) de ha vicces kedvében van direkt olyanokat mond amiknek totál nincs értelme és tudja hogy ezeket utálom, és élvezi hogy így is megcsinálom.

Természetesen ha bármit nem csinálok meg időben akkor nagyon elégedetlen és ilyenkor megbüntet, ignorál, még több feladatot ad vagy csak látom rajta hogy elégedetlen velem és ez már bőven rossz...

2021. nov. 30. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!