Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miket szoktál ágyban csinálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miket szoktál ágyban csinálni férfi domként a nővel?

Figyelt kérdés
Ide írjatok, ne privátba. Érdekelne nagyon pár hosszabb, kifejtett sztori.

2020. ápr. 21. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Bocsi, hogy szub lányként írok, de én is tudok válaszolni :D

A domom szokott szopatni, akár elég durván is. Ezen kívül pálcával elveri a seggem, vagy akár fésűvel/kézzel ha nem vagyok jó kislány. Kikötöz, durván ujjaz, szabályokat állít fel, amit én sokszor megszegek. Meg ilyensmi.

2020. ápr. 21. 13:31
 2/6 A kérdező kommentje:
nekem az is jó ha lányok írják, maga a cselekvés érdekel.
2020. ápr. 21. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Kéz hátraköt és vadul szoptatás, mélytorok, sokáig lent tartom a farkam. Fenekelés, vörös popsiig. Anál plug. Anál szex. Vad kefélés. Kikötözve csikló izgatás, de orgazmuskor nem állok le. Mélytorok közben élvezés. Kefélés után kikötözve hagyom lucskosan, mocskosan egy ideig. Ilyesmik.
2020. ápr. 21. 14:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az smpixie-n és más helyeken találsz történeteket, fantázia szüleményeket.

Egy igazi DOM nem tart élménybeszámolót, nem kérkedik a "hódításaival" (pláne nem publikumnak). Egyébként ne sztorikból tanulj, hanem figyelj a partneredre, hogy egy Férfinek illik.

2020. ápr. 21. 14:15
 5/6 A kérdező kommentje:
akkor privátba is jöhet, de tényleg érdekelne.
2020. ápr. 21. 21:43
 6/6 anonim ***** válasza:
75%
Én nem gondolkoztam még ezen hogy ilyen Dom vagyok meg ilyesmi,de ha a cselekvéseimet nézem akkor nagyon is,mert ezeket szeretem müvelem én is.Kemeny torokbaszàst csinalok mikozbe a keze hatra van kotozve,elofordult mar hogy behanyt,bar ez veletlen volt addig nem akartam,de imadom mikor kohog fulldoklik a farkamtol.Ez mellett kozbe es elotte is pofozas,nyakszorongatas,arcon kopes a durva szopatas kozben,anal plug es anal szex fenekeles kozben,pisilesig durva ujjazas,vagy derekszijjal szorosan a nyakaban,huzom vonszolom ahogy nekem tetszik aztan a parancsaim muszaj hogy teljesitse.a seggem kinyalatasa alap pl hogy erosen raulok higy alig kaojon levegot,kozbe puncicsapkodas,miutan szetalaztam,arcra elvezes vagy a fejet egy asztalra nyomva oda elvezek,es fel kell nyalni a friss spermamat.Ezek utan sajnos elgyengulok es johet a finom csokolozas a spermas szajaval,es a kenyezteto simogatas a reszere stb:-)
2020. ápr. 22. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!