Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá a barátom, hogy engedje a popsinyalást?
13 gondoltam hátha, kaptam sok olyan tippet, hogy ne kérdezzem csak csináljam, mert hangzásra lehet undi de gyakorlatban már egy sokkal jobb élmény, de egyszer úgyis ráveszem:D
Belőled meg árad a rosszindulat már ne is haragudj, nagyon sok gyűlölet lehet benned:(
Számomra kicsit fura, hogy annak akik szeretek bizonyos részei meg vannak tiltva számomra, korlátozottnak érzem magam, hogy nem szerethetem igazán, ahogy én szeretném.
"de egyszer úgyis ráveszem:D"
Én meg kiraknálak, ha olyanra akarsz rávenni amit nem akarok. Gondolkozz már...
Férfiként imádom így kényeztetni a lányt ha igényli. Viszont viszonozni egy lány sem akarta. Pedig nagyon igényes higénkis vagyok ott is ahogy mindenhol.
Jó látni, hogy nem csak az elutásító nők léteznek és üzenem a pasidnak, hogy 0 köze van a homo szexhez ennek.
#2 Azért mert igénytelen vagy, az a te hibád. Nem 1 napos mosdatlan segget kell nyalogatni, hanem frissen, jól megmosott feneket. Akár egy alaposabb kimosát követően.
Megfelelő higénia melett 0 az esélye, hogy olyan legyen.
Na ezért pontoztak le.
Én például úgy éreztem ezzel megalázom a páromat, de viszont ha én csinálom neki semmi szégyen érzet.
És egyből az homoszexualitás felé terelődik a gondolatom, pedig tudom hogy nem az.
38f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!