Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vehetném rá a barátom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá a barátom, hogy engedje a popsinyalást?

Figyelt kérdés
Viszonylag régóta együtt vagyunk már, több mint 1 éve, engem mindig is izgatott a dolog, de eddig nem mertem neki felhozni csak az utóbbi időben. Először megpróbáltam vele megbeszelni, de sajnos hatarozottan elutasította, szerinte undorító, semmiféle kompromisszumra sem volt hajlandó. Aztán egyszer orál szexnél nem bírtam ki megpróbáltam szó nélkül, de leállított azonnal, hogy hagyjam békén a fenekét, nagyon megalázva éreztem magam:( még így visszagondolva is az. Szerintetek mégis ra lehetne venni valahogy, vagy idővel megváltozhat a véleménye? Próbálom elfelejteni ezt a dolgot, de ahj nem olyan egyszerű.
2021. dec. 2. 14:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
12%
Fokozatosan. Előbb csak simogasd a golyókat orál közben, aztán másik alkalommal engedd a kezed a hátsó részéhez a zacsi tövéhez, vagy szex közben is akár, a következő alkalommal csússz még hátrébb a popsilyuk felé fél úton állj meg, ott van egy erogén zóna. Ha ez se tetszik neki akkor sose lesz vevő rá, de ha felnyög akkor van remény tovább lépni előbb kézzel, ujjal mintha meg akarnád ujjazni (egyszer talán meg is fogod), ha ezzel nincs gond akkor lehet később nyalhatod is neki és nagyon élvezni fogja.
2021. dec. 2. 15:23
 12/19 anonim ***** válasza:
ebből is tanulhatsz. a következő pasinál ne 1 év után állj elő ezzel, hanem az elején
2021. dec. 2. 16:12
 13/19 anonim ***** válasza:
26%
Ha határozottan elutasította, akkor miért csináltad? Nem értesz magyarul? És még te érzed magad megalázva, te hoztad magad ilyen helyzetbe. Ha nem akarja akkor így jártál. N
2021. dec. 2. 18:08
 14/19 A kérdező kommentje:

13 gondoltam hátha, kaptam sok olyan tippet, hogy ne kérdezzem csak csináljam, mert hangzásra lehet undi de gyakorlatban már egy sokkal jobb élmény, de egyszer úgyis ráveszem:D

Belőled meg árad a rosszindulat már ne is haragudj, nagyon sok gyűlölet lehet benned:(

Számomra kicsit fura, hogy annak akik szeretek bizonyos részei meg vannak tiltva számomra, korlátozottnak érzem magam, hogy nem szerethetem igazán, ahogy én szeretném.

2021. dec. 3. 00:25
 15/19 anonim ***** válasza:

"de egyszer úgyis ráveszem:D"

Én meg kiraknálak, ha olyanra akarsz rávenni amit nem akarok. Gondolkozz már...

2021. dec. 3. 01:20
 16/19 anonim ***** válasza:

Férfiként imádom így kényeztetni a lányt ha igényli. Viszont viszonozni egy lány sem akarta. Pedig nagyon igényes higénkis vagyok ott is ahogy mindenhol.

Jó látni, hogy nem csak az elutásító nők léteznek és üzenem a pasidnak, hogy 0 köze van a homo szexhez ennek.

2022. jún. 14. 13:49
 17/19 anonim ***** válasza:

#2 Azért mert igénytelen vagy, az a te hibád. Nem 1 napos mosdatlan segget kell nyalogatni, hanem frissen, jól megmosott feneket. Akár egy alaposabb kimosát követően.

Megfelelő higénia melett 0 az esélye, hogy olyan legyen.

Na ezért pontoztak le.

2022. jún. 14. 13:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Azota valtozas ?
2022. okt. 2. 22:56
 19/19 kriszyork válasza:

Én például úgy éreztem ezzel megalázom a páromat, de viszont ha én csinálom neki semmi szégyen érzet.

És egyből az homoszexualitás felé terelődik a gondolatom, pedig tudom hogy nem az.

38f

nov. 24. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!