Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nekem van egy fétisem (popsinyalás), arra lehet találni nöt aki szintén erre vágyik?
Házas vagyok, a feleségem ellenzi, nem engedi! Már feladtam az évek alatt a próbálkozást. Az erkölcsi részét hagyjuk! Köszi!
Létezik olyan, hogy egy nö aki szintén erre vágyik de nem jut neki (pl gyerekes anyuka) és belemenne, hogy összeálljunk néha emiatt? Vagy a nök simán megoldják ezt, mert bárhol leakasztanak egy pasit, nem kell nekik a neten keresni erre vagy bármire partnert?
Úgy tudnék hódolni a szenvedélyemnek, hogy befüzök egy kolléganöt például, viszonyt kezdek, de ezt egyáltalán nem akarom! Csak olyanba mennék bele, ahol mindkettönknek megvan egy igény és kvázi ismeretlenül összejövünk miatta.
LétezHET, de nem könnyű mutatvány. Alapból félre akarsz lépni és félrelépő nőt keresel, ismeretlen, idegen "alapon" (a félrelépések 95%-a munkatárssal, ismerőssel történik, s nem találomra akasztanak le vadidegeneket). S még ezen belül is van egy speciális vágyad. Ha feneket akarsz nyalni az még so-so, ha azt akarod a tiéd nyalják akkor meg szumbisszív nőt keresel. Utóbbiból jó partnert találni még akkor sem jön csettintésre ha mindketten egyedülállók lennétek. Továbbá ott van még a szimpátia faktor.
Ha van gyerek akkor inkább próbáljátok rendbe tenni a házasságotokat, gyanítom hogy nem ez az egyetlen probléma a kapcsolatotokban hogy fejben már a félrelépés szándékáig eljutottál. Ha nincs gyerek... akkor is fussatok még egy kört, ha nem tudjátok rendezni a dolgot, elhidegültetek érzelmileg egymástól akkor meg gondolkozz hogy akarsz-e így élni, vagy inkább tiszta lappal indítani (korrektebb lenne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!