Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nekem van egy fétisem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem van egy fétisem (popsinyalás), arra lehet találni nöt aki szintén erre vágyik?

Figyelt kérdés

Házas vagyok, a feleségem ellenzi, nem engedi! Már feladtam az évek alatt a próbálkozást. Az erkölcsi részét hagyjuk! Köszi!

Létezik olyan, hogy egy nö aki szintén erre vágyik de nem jut neki (pl gyerekes anyuka) és belemenne, hogy összeálljunk néha emiatt? Vagy a nök simán megoldják ezt, mert bárhol leakasztanak egy pasit, nem kell nekik a neten keresni erre vagy bármire partnert?

Úgy tudnék hódolni a szenvedélyemnek, hogy befüzök egy kolléganöt például, viszonyt kezdek, de ezt egyáltalán nem akarom! Csak olyanba mennék bele, ahol mindkettönknek megvan egy igény és kvázi ismeretlenül összejövünk miatta.

2021. jún. 24. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hirdetők jelentős többsége mind engedi közös francia alatt is
2021. jún. 24. 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

LétezHET, de nem könnyű mutatvány. Alapból félre akarsz lépni és félrelépő nőt keresel, ismeretlen, idegen "alapon" (a félrelépések 95%-a munkatárssal, ismerőssel történik, s nem találomra akasztanak le vadidegeneket). S még ezen belül is van egy speciális vágyad. Ha feneket akarsz nyalni az még so-so, ha azt akarod a tiéd nyalják akkor meg szumbisszív nőt keresel. Utóbbiból jó partnert találni még akkor sem jön csettintésre ha mindketten egyedülállók lennétek. Továbbá ott van még a szimpátia faktor.

Ha van gyerek akkor inkább próbáljátok rendbe tenni a házasságotokat, gyanítom hogy nem ez az egyetlen probléma a kapcsolatotokban hogy fejben már a félrelépés szándékáig eljutottál. Ha nincs gyerek... akkor is fussatok még egy kört, ha nem tudjátok rendezni a dolgot, elhidegültetek érzelmileg egymástól akkor meg gondolkozz hogy akarsz-e így élni, vagy inkább tiszta lappal indítani (korrektebb lenne).

2021. jún. 24. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenre lehet talalni megfelelo partnert, ezert szep a vilag. Lehet idovel, de talalni lehet. Turelem rozsat terem.
2021. jún. 24. 15:00
 4/4 Sándor4535643 válasza:
Ugyanebben vagyok, nekem is itthon van a jó segg, csak épp nem nyalható. Hát én is ebben a cipőben vagyok, hogy ilyen nőt keresek, aki ezt imádná, viszont otthon nem kapja meg. Nehéz út, kölcsönös fétis miatt még nehezebb, de azért én is bizakodok, hogy a karma elém dob majd valahonnan egy olyan lányt, aki imádja nyalatni az alsó felét, és nekem adná ezt az elményt hetente legalább egyszer
2021. nov. 8. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!