Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotok egyszer csak felhozná, hogy valaki még beszállhatna a szexbe?
Figyelt kérdés
Belemennétek? Milyen nemű legyen a másik?2021. dec. 2. 07:38
11/13 anonim válasza:
Pasin és kocsin nem osztoszkodom 😀
12/13 anonim válasza:
Az emberek (férfiak és nők egyaránt) több mint 95%-ának a leggyakoribb szexuális fantáziája a hármas.
Ennek ellenére tökre megértem és csatlakozom az előttem szólólhoz: párkapcsolatba ez nagyon bele tud rondítani, nem hiszme, hogy belemennék.
Az újdonság és vélhetőleg megfelelő személy kiválasztása miatt döntő többségében a harmadik féllel foglalkoznék, nem a párommal. Az meg utólag eléggé nem lenne megeleégedésére..
13/13 anonim válasza:
Én is bi vagyok, de párkapcsolatba nálam ez nem fér bele. Csak akkor csináltam ilyet, amikor egyedülálló voltam, akkor nem számít, ha nem jól sülnek el a dolgok, és valaki megsértődik/bántódik. Max nem találkozunk többet. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!