Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk milyen volt a legkellemet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk milyen volt a legkellemetlenebb punci "illat" amivel dolgotok volt?

Figyelt kérdés

Kerdes.

Milyen volt a csaj?

Milyen volt a sunaszaga?

Lefekudtel vele a vegen?

Ha budos volt isnkinyaltad?

2021. dec. 2. 06:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%

Szlovák (határ menti) diszkóban felszedet masszív (nem dagadt, de volt rajta mit fogni), nagy csöcsű, szép arcú csaj volt, erős de cuki akcentussal. Igényes külső, kellemsen illetozó parfümmel volt befújva. Szóval problémának semmi jele. 2 órányi piameghívással átitatott fűzés után kijött a kocsiba. Úgy lerántott, hogy a homlokom behorpadt. Mondom akkor hálásan kinyalom. Cayenne bors .... Nehezen, de leküzdöttem az ellenérzést (gondoltam majd a számon veszem a levegőt) így belenyaltam .... de olyan íze volt, mint a dijoni mustárnak. Ujazni se mertem, mert rajta marad a szaga. Inkább megdugtam, elélvezett vagy ötször, mert az ért ingerek miatt nagyon nehezen ráhangolódni és még úgy is, hogy az élet próbált vizuálisan kárpótolni - felejthetetlen látvány volt ahogy azok a veszett jó (és kemény) csöcsök imbolyogtak a holdfényben ahogy löktem ... és az arca is eszméletlen gyönyörű volt - mégis majd' 40 percbe telt mire tele tudtam élvezni.

Megadta a számát, 2 hétig gondolkodtam mi legyen. Ez az egyetlen dolog szólt ellene .... így lett belőle egy bő 4 éves kapcsolat.

2021. dec. 2. 10:19
 12/14 anonim ***** válasza:
38%
Alapból undorító egy szag
2021. dec. 2. 11:46
 13/14 anonim ***** válasza:
90%

Nem volt egy szépségideàl, sem model alkat, de csinos és jó formàjú volt a a csaj. Exem. Egyszer romlot hagyma keverve mustàrral meg kínai majonézzel "illatú" volt a puncija. Úgy tereltem a dolgot, hogy izgi lenne eggyütt zuhanyozni, mert "nekem épp most, épp ehez van kedvem" alapon.

Utàna màr minden rendben volt.

2021. dec. 3. 00:25
 14/14 anonim ***** válasza:
#11 én szeretem a dijoni mustárt🤩🤩🤩
2022. jan. 30. 05:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!