Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik izgatóbb a lányok természetes illata, vagy inkább azt szeretitek ha agyon van parfümözve?
Figyelt kérdés
Engem taszít a parfüm erős illata, sokkal jobb a bőr természetes enyhe illata, ti hogy vagytok vele?2021. nov. 18. 11:01
1/8 anonim válasza:
Én szeretem ha finom, édes parfüm illata van egy lánynak.
De a természetes is bejön.
3/8 anonim válasza:
A nemi vágyat a test természetes illata (nem szaga !) kelti fel. Egy mesterséges illat lehet kellemes, de vágykeltőnek nem mondanám.
4/8 anonim válasza:
Jobb szeretem a termeszetes bor illatot, vagy vmi diszkret tusfurdot, ugyis altalaban zuhany utan szeretek szexelni. Mostani partnerem szeret parfumot tenni magara, ez is rendben van, de szamomra a termeszetes az igazi. 42F
5/8 anonim válasza:
Engem is a bőr természetes illata vonz. Talpakon is. Mégha picit savanykás is a lábuk egy hosszú nap után.
6/8 anonim válasza:
Frissen fürdött sampon illatú haj, és natúr szappan így a legvonzóbb számomra egy nő.
7/8 anonim válasza:
Ízlésesen megválasztott illat nagyon vonzó tud lenni.
8/8 anonim válasza:
Huh ez amúgy nehéz kérdés.
Is is talán, legtöbbször az a jó, ha parfüm illata van, vagyis az tetszik, de a testszag viszont számomra izgató.
Például volt egy lány évfolyamtársam, nagyon jól nézett ki, alapból jó illata is volt, tesin pedig amikor leiizadt többiek szerint büdös hónalj szaga volt, de nekem baromira tetszett, nem is tudtam betelni vele ott és akkor sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!