Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szilikon cicit szeretitek vagy a természetest? És miért?
Figyelt kérdés
#Cici,mell,szex
2020. aug. 25. 05:36
1/15 anonim válasza:
A természetest. Bár csak 1x volt dolgom szilokonnal. 30/f
2/15 anonim válasza:
A természetest. Mert a LÁNYt szeretem, nem egy szilikonlabdát.
4/15 anonim válasza:
Csak a természeteset mindenből,sajnos van épp elég mű dolog az életünkben.
Pl.mű ételek,italok stb,még hogy a nő is mű legye isten őrizz.
5/15 anonim válasza:
Nem tetszik.
A következő lépés lenne a gumi nő.
6/15 anonim válasza:
Két esetben volt dolgom szilikon mellekkel, de jobb a természetes (elsőre a szilikon is jó volt mert hát az kíváncsiság, újdonság varázs).
Viszont én azt ajánlanám a lányoknak, ne a mellüket szilikonoztassák, hanem a szájukat, volt dolgom pár alkalommal feltöltött szájú lányokkal is, ilyen szájjal a szopás az valami fergeteges, sokkal jobb mit natúr ajkakkal, isteni szopást csak feltöltött ajkakkal lehet csinálni.
7/15 Noren1989 válasza:
Nekem se jött be a szilikon. Bàr talàlkoztam annyira feszes mellű lànnyal, h ràkérdeztem, nem-e a dokibà adta...
9/15 kisördög1 válasza:
Nekem mindkettő, mindkettő izgalmas
10/15 anonim válasza:
A természetest.
Azért mert természetes.
Jobban nem tudom megfogalmazni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!