Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk amikor a popsi közelében...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk amikor a popsi közelében van a nyelvetek,orrotok akkor kellemes illat és ízvilágot éreztek?

Figyelt kérdés
2021. aug. 31. 06:10
 1/5 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező te beteg vagy!

Nincsen olyan épelméjű ember, aki szeretné a szarszagot, vagy szart akarna enni!

Ha kíváncsi vagy a seggszagodra, akkor kakilásnál dugd a fejed a WC-be, vagy nyald meg a kakis WC papírt kielégítve a kíváncsiságodat.

2021. aug. 31. 06:31
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Kedves 1-es válaszoló te pedig akkor baromságot írsz hogy ordít :) Valószínűleg azért írsz ilyet mert még nem voltál ilyen szituációban. Na de kérdésre válaszolva: Igen, egy ápolt és magára adó lánynak aki mondjuk a szex előtt vagy aznap fürdött és nem volt azóta nagy WC-n, a popsi lyukának teljesen semleges illata van. Sőt, én szoktam a popsi lyukat nyalogatni, a nyelvemet belenyomni és nem lesz szaros a nyelvem és még csak szar íze sincs.....Aki ezt állítja annak nem volt még benne része. Pont. Ha pedig a lány a szex előtt lefürdött akkor meg nyilván kellemes tusfürdő illata van. Nálunk az anális környék kényeztetése 69 pózban teljesen gyakori dolog, párom szereti is mert mondhatjuk hogy erogén zóna
2021. aug. 31. 07:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, azon a környéken sok illatmirigy van, melyektől elég izgató illata lehet a popsinak!
2021. aug. 31. 08:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Én mondjuk azt szeretem ha mindketten fürdünk szex előtt. És akkor szabadon lehet nyalogatni.
2021. aug. 31. 09:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Én imádom a partnerem fenekét.
2021. aug. 31. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!