Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk amikor a popsi közelében van a nyelvetek,orrotok akkor kellemes illat és ízvilágot éreztek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 31. 06:10
1/5 anonim válasza:
Kérdező te beteg vagy!
Nincsen olyan épelméjű ember, aki szeretné a szarszagot, vagy szart akarna enni!
Ha kíváncsi vagy a seggszagodra, akkor kakilásnál dugd a fejed a WC-be, vagy nyald meg a kakis WC papírt kielégítve a kíváncsiságodat.
2/5 anonim válasza:
Kedves 1-es válaszoló te pedig akkor baromságot írsz hogy ordít :) Valószínűleg azért írsz ilyet mert még nem voltál ilyen szituációban. Na de kérdésre válaszolva: Igen, egy ápolt és magára adó lánynak aki mondjuk a szex előtt vagy aznap fürdött és nem volt azóta nagy WC-n, a popsi lyukának teljesen semleges illata van. Sőt, én szoktam a popsi lyukat nyalogatni, a nyelvemet belenyomni és nem lesz szaros a nyelvem és még csak szar íze sincs.....Aki ezt állítja annak nem volt még benne része. Pont. Ha pedig a lány a szex előtt lefürdött akkor meg nyilván kellemes tusfürdő illata van. Nálunk az anális környék kényeztetése 69 pózban teljesen gyakori dolog, párom szereti is mert mondhatjuk hogy erogén zóna
3/5 anonim válasza:
Igen, azon a környéken sok illatmirigy van, melyektől elég izgató illata lehet a popsinak!
4/5 anonim válasza:
Én mondjuk azt szeretem ha mindketten fürdünk szex előtt. És akkor szabadon lehet nyalogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!