Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan rajtam kívül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan rajtam kívül aki régen dugott és benne van egy közös hisztizésbe?

Figyelt kérdés
Én lányok vagyok és elegem van a férfiakból. Azt szeretném , hogy nyugodtan írja ide mindenki akinek hasonló gondja van hogy ki mennyire idegesítő milyen szemetek a nők és a férfiak és kivel hogyan képzeli el . Csók
2021. dec. 1. 22:47
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
76%

A férfiak miért nem kezdeményeznek amúgy? Mármint kajak nekem kéne odamenni és felszedni valakit? :D

(Nyilván nem úgy értem a kezdeményezést hogy random odamegy valaki egy idegenhez az utcán, hanem ha pl szemezés van vagy ilyesmi és már jó párszor megtörtént.)

2021. dec. 1. 23:55
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

38 éves nő vagyok. 2006 óta nem voltam férfival. Sem szexuális, sem érzelmi szinten. Széttiporták a lelkem, összetörték az összes bizalmam, megloptak, csaltak, vertek és aláztak.

Nem is vágyom kapcsolatra. A nemi vágy pedig már hosszú évek óta teljesen eltűnt belőlem.

Nem haragszom senkire. Nyilván velem volt a hiba, amiért így jártam minden kapcsolatomban.

Igen, én is észrevettem, hogy bár hetero emberek nem kifejezetten bírják egymás nélkül, mégis gyűlölik egymást. Csak az a baj, hogy mindkét fél azt gondolja, az ellenkező neműek épp olyanok, mint ő. Ezért van a sok csalódás. Meg a mérhetetlen mennyiségű el nem mondott érzelem és vágy miatt.

Teljesen felesleges köpködni a másikra. Vagy el kellene fogadni az ellenkező nemet olyannak, amilyen, vagy pedig marad a remete élet.

2021. dec. 1. 23:56
 23/44 anonim ***** válasza:
74%
#19 takarodj már innen az evolúciós késztetéseddel. Egy másik kérdést már telehánytál a baromságaiddal. Pontosan te vagy az a fajta pasi, akit nem akarunk ezen kérdés alatt látni.
2021. dec. 1. 23:57
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez a férfiak így vannak kódolva duma a gyenge, felelősséget vállalni képtelen gyökerek szánalmas kifogása. A biológia nem jogosít fel arra, hogy egy tahó paraszt legyél. Az igazi férfi nekem ott kezdődik, hogy nem más embereket, meg külső tényezőket hibáztat a saját döntéseiért. De ez egy felnőtt embernél alap kéne legyen.
2021. dec. 2. 00:01
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom hogy ilyen rossz tapasztalataitok vannak,de azt tudnotok kell,hogy az itteni “pasik”azért ilyen kretének,mert nem kapnak nőt,vagy bunkó módon pattintották le,és a keserűség beszél belőlük is. Ez nem mentség a stílusukra,én is kaptam már nőktől rengeteg rosszat,meg kihasználtak,ennek ellenére minden nőről az a véleményem hogy ti vagytok a legfontosabbak a világon,szeretni,becsülni,tisztelni kell titeket,csodálni azért amit bírtok,és azért amiket elviseltek.Minden nőt védeni kell,óvni,és megadni mindent hogy nőnek érezhesse magát a férfi mellett kortól függetlenül. Ha ezt valaki nem becsüli,akkor is úriembernek kell maradni,és nem mocskolódni,és kivetíteni minden nőre.Ők csodák.Így is kell hozzájuk állni.És hiába pontoztok le,ez az én véleményem és nem fog ezen változtatni.
2021. dec. 2. 00:02
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

#22: Pontosan, én se köpködök, csak itt most pont kérdés volt így leírtam mit gondolok. Én abszolút elutasítom a férfiak ilyenfajta viselkedését, nem vagyok hajlandó elfogadni. Ha az kell, inkább egyedül maradok. Ahogy te is tetted. És valóban nem ismerkedem már senkivel. Nem keresem a lehetőségeket, mint régen. Töröltem magam társkeresőkről, semmiféle új társaságba, új helyre nem járok, csakis azzal a pár közeli barátommal találkozom. A legszociálisabb hely, ahova járok, az az élelmiszerüzlet, valamint a konditerem. Bár ezekbe is akkor megyek, amikor a legkevesebben vannak. Teljesen jó ez így nekem. Sokkal jobb így az életem és lelkileg is sokkal stabilabb vagyok. Esetleg nők felé nyitnék, mert bennük még látnék fantáziát (bár hozzáteszem manapság a nők közt is rengeteg az olyan, akitől hányinger kap el), csak velük nehezebb ismerkedni ugye. Meglátjuk mit hoz a sors.

2021. dec. 2. 00:03
 27/44 anonim ***** válasza:
100%

egyes vagyok: Nagyon adom a 25ös válaszát. :) Na, azért mégis vannak értelmes férfiak. Sokkal jobb lenne, ha ilyen irányba menne el a beszélgetés, bár én senkit nem szeretnék megfosztani a lehetőségről, hogy kiengedje a felgyülemlett feszültséget.

25 veled meg egy barátias kézfogás.

2021. dec. 2. 00:09
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként nekem az a problémám, hogy volt egy számomra TÖKÉLETES barátnőm, aki egyszerűen megőrjített az ágyban. Egy pillantás, egy mozdulat, egy mosoly és elszállt az agyam. Teljesen végem volt. Annyira felment miatta az ingerküszöböm, hogy senki nem tud megfogni, pedig sok szép és kedves lányt ismerek, de senkivel nem érzem azt az elmebeteg vágyakozást, amit az exemmel.
2021. dec. 2. 00:09
 29/44 anonim ***** válasza:
34%

19-es vagyok. Pontozhatnak azok, akik szerint a világ csudaszép, és csudajó.

De ha ennyire jó, akkor miért nem találják mégis sokan a párjukat? Azért, mert igazam van. Az ösztön létezik. Nem nőellenes duma ez, a nők csodálatosak, bár nekem is lenne egy. De elhanyagolni az igényeket, szerintem felesleges döntés. Még akkor is, ha én férfiként azt mondom, nincs ez jól. Bárcsak ne mindig ez lenne előtérben. De sajnos ez nem egyszerű, és mindkét nemnek kölcsönös kompromisszumok alapján kéne tisztelnie, és elfogadnia a másik nemet.

Talán, itt hibázunk.

2021. dec. 2. 00:19
 30/44 anonim ***** válasza:
78%
És tudjátok mi a szomorú? Hogy még erre a válaszaimra is kaptam privátot, ahol férfiak együttérzést és megértést színleltek. Majd feltettek 1-2 kérdést is (persze tipikus gyökér átlátszó szánalmas kérdést), majd mikor nem úgy reagáltam, ahogy nekik az tetszene, rögtön már krva vagyok meg 'ezért nem kellek senkinek' meg egyedül rohadok majd meg válaszok jönnek. UNDORÍTÓAK VAGYTOK:)
2021. dec. 2. 00:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!