Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan rajtam kívül aki régen dugott és benne van egy közös hisztizésbe?
Figyelt kérdés
Én lányok vagyok és elegem van a férfiakból. Azt szeretném , hogy nyugodtan írja ide mindenki akinek hasonló gondja van hogy ki mennyire idegesítő milyen szemetek a nők és a férfiak és kivel hogyan képzeli el . Csók2021. dec. 1. 22:47
1/44 anonim válasza:
Nekem csak annyi bajom van a nőkkel, hogy nem kellek nekik. Köszönöm a figyelmet.
2/44 anonim válasza:
Tyűha, s ha találsz olyanokat akikkel együtt gyűlölheted a világot akkor jobb lesz neked? Akkor holnap máris rádmosolyog a szerencse vagy mi? 😂
3/44 A kérdező kommentje:
Hát nekem is ez a bajom a hapsikkal . Amúgy számomra az a durva , hogy mindenki erről panaszkodik fiúk lányok egyaránt . Helyes pasik és jó nők is . Mi van itt ?
2021. dec. 1. 22:54
4/44 A kérdező kommentje:
Nem igazán , de ha erre reagál valaki már megérte legalább valaki foglalkozik velem .
2021. dec. 1. 22:56
5/44 anonim válasza:
egyes vagyok: Nálam az a gond, hogy nem találnak elég vonzónak. A többeknek nem tudom, mi bajuk lehet.
Meg azt vettem észre, hogy most talán a világjárvány mindenkit lehozott az életről. Nem egy embertől hallom, hogy nem csak velem, hanem senkitől nem akar semmit. Mintha általánosan rossz lenne a közérzet.
6/44 anonim válasza:
Lány vagyok és néha azért van belőlük elegem,mert egyből szexuális témára terelik a szót egy jó eszmecserénél,mikor nem teszek utalásokat arra,hogy lefeküdnék vele.Én csak őszintén szeretnék beszélgetni,meghallgatni a gondjaikat,erre elküldik a farkukat,mert huuu,biztos arra a szottyadt farokra fogok djzni...elég volt..
7/44 anonim válasza:
Nekem is elegen van a férfiakból. Akiknek én tetszem azok nekem nem, akik meg nekem tetszenek azoknak meg én nem. Ezt az ördögi kört már nehéz elviselni. Terveim voltak h szeretnék huszon évesen házasságot és gyereket mégse jön össze a kapcsolat :D
8/44 anonim válasza:
Akivel szeretnék szexelni, azt nem érdeklem.
Aki velem szeretne, az bárkivel képes lenne rá, én csak egy egynek jó lesz lennék.
9/44 anonim válasza:
Férfi vagyok, és nincs elegem belőlük, mert a nők a legcsodálatosabb léynek e földön, csak jó lenne, ha már lenne nekem is valaki. Nem kell 1000, hanem csak egy, aki szeret, és megadja azt, amire vágyom már régóta.
Azért fel a fejjel.
Magyarország előre megy! :-D
10/44 anonim válasza:
Megbaszhatják a nők a fáking logika hiányukat... Elcseszettek vagytok. Miis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!