Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy szerény fiút tuti megcsaln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szerény fiút tuti megcsalna egy nyitott, szép lány?

Figyelt kérdés
Ilyen lánnyal ismerkedem, nem is értem mi tetszik bennem, mert nagyon félénk vagyok. Ő egy bátor, társasgi lány, sok fiú van körülötte. Egy idő után megunna és megcsalna valószínűleg?
2021. nov. 30. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

igen

sőt a viszonylag intorvertált is simán megcsal

2021. nov. 30. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

Igen, de élvezd ki, amig tart.

Mondjuk igazából semmi sem tart örökké.

Az élet nem egy tankcsapda dal címe 🤘🤣🤘

2021. nov. 30. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Igen, de egy zárkózott, csúnya lány is.
2021. nov. 30. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
Bárki megcsal egy papucs embert! Légy férfi és verd be neki a farkadat minden lefekvés előtt az összes lyukába ha meg akarod tartani!
2021. nov. 30. 20:50
 5/5 anonim ***** válasza:
67%

Butaság! Ha van erkölcse, értékrendje, nem fog megcsalni.

Én sok pasi és nő szerint szép vagyok. Párom kevésbé jóképű és szerény fiú. Én imádom az adrenalint és minden mást. 3 éve vagyunk együtt, sosem csaltam meg és nem is fogom, mert nem fér az értékrendembe!

2021. nov. 30. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!