Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, örülnétek ha olyan pasitok lenne aki beleegyezik abba, hogy néha félrelépjetek? Míg a pasitok teljesen hűséges marad.
Figyelt kérdés
2021. nov. 23. 09:08
1/19 anonim válasza:
Férfi vagyok, de szerinted ez melyik nőnek nem jönne be, mikor engedély nélkül is félrelép a nagyja?(kb 80%)
4/19 anonim válasza:
Még mindig nem,hiába kérdezed meg századszorra. Tudom, partnerkereső álkérdés, de akkor is uncsi már!
5/19 anonim válasza:
Nekik az az izgalom hogy titokban megcsalnak ha elmondják akkor egy lúzernek tartanak és otthagynak de amúgy tényleg 80%uk megcsalja a pasiját de a nagy részük úgy fogja fel hogy te megcsalod ő meg csak kalandozik 🤣
6/19 anonim válasza:
Nem.Még hányszor fogod feltenni ezt a kérdést?
7/19 anonim válasza:
Megnyugtatlak, nem jönne be a nők többségének. Ez a fajta szabadság azt üzeni, hogy nem fontos a pasinak. A biztonság is rögtön megkérdőjeleződik (nem vagyok fontos, akkor bármikor lelép)
9/19 anonim válasza:
Bírom, hogy ezalatt a kérdés alatt megjelenik ugyan az a 2-3 válaszoló, aztán a nők nevében válaszolnak.
10/19 anonim válasza:
9es, ja, meg az a pár konstans nőgyűlölő, akik olyan ostobaságokat hangoztatnak, hogy a nők 80%-a csalfa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!